spot_img
spot_img
Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024

Impresivni rezultati boraca iz Kickboxing kluba Romari u Karlovcu

Proteklog vikenda održan je Europski Kup u Karlovcu. Kickboxing Romari Vitez je nastupio na jednom od najvećih turnira na svijetu.

Na  ovom prestižnom Europskom Kupu natjecalo se 2.796 boraca, 215 klubova iz preko 50 država.

Iz KBK Romari nastupilo je pet boraca: Tomislav Šendula, Luka Gučanin Gazibarić, Dorian Lovrić, Marin Biljaka, Emanuel Zrnić.

Tomislav Šendula je po prvi put radio disciplinu K1, i to na ovakvom snažnom turniru okusio se u najjačoj disciplini K1. U finalnoj borbi Tomislav se borio sa Moldavcem Patrikom, svjetskim Vice prvakom u K1 disciplini.

Do samog kraja smo bili bolji, dva sudca su bili za Tomu, a jedan za Patrika. Posljednjih 30 sekundi iskustvo i kondicija su bili prevaga te treći sudac s pravom mijenja mišljenje za Patrika, te gubimo borbu 2:1.

Borba će biti objavljena na instagram i FaceBook profilu: kickboxing klub Romari.

 Luka Gučanin Gazibarić pobijedio je iskusnog Poljaka, koji je državni prvak Poljske, te se kvalificirao u polufinale. U polufinalnoj borbi dolazi nam proglašeni najbolji senior turnira iz Brazila Lucas Rafael. Luka gubi borbu na bodove, a sve ostale borbe je Lucas Rafael završio nokautom. Luka osvaja treće mjesto.

Dorian Lovrić se također okusio po prvi put u ringu, gdje je odradio izvanrednu borbu protiv borca iz ponajboljeg Hrvatskog kluba Pit Bull-a, izgubio na bodove.

Marin Biljaka prvi put nastupa na bilo kakvom turniru/natjecanju. U prvoj borbi pobijedio je Talijana u kategoriji Kicklight -89 kg. U polufinalu smo izgubili od iskusnog Mađara, te Marin osvaja treće mjesto.

Emanuel Zrnić nažalost nije imao sreće u baražu. Od ove godine je Emanuel senior, a izvukli smo neke od najboljih boraca u njegovoj kategoriji,također ostao bez medalje kao i Dorian.

Kako bi vam prikazali vjerodostojnu sliku koliko je ovaj turnir ogromne težine govori samo to da se iz BiH prijavilo samo nekoliko boraca. BiH borci na ovom natjecanju su osvojili 10-tak medalja od tog Romari je osvojio 3 medalje.

Svojim borcima želim i ovim putem čestitati na odličnim borbama, na srčanosti, na sportskom duhu, uz poruku da izrastaju u prave borce.

Nastupili su na ovom svjetskom turniru i pokazali da mogu parirati bilo kojem svjetskom borcu- rekao je trener KBK Romari Mario Jukić.

Borci KBK Romari Vitez imali su i svoje navijače oko 10-tak Vitežana bodrilo je borce u njihovim borbama.

Zahvala našim prijateljima i sponzorima koji su nam omogućili odlazak u Karlovac: Ecos Vitez, caffe Tropico, caffe Bobis, autopraonica Kićo, RGB d.o.o., SAB d.o.o Busovača, restoran Arena, pizzeria Dubrava, Exotic Vitez, Beer bar Busovača, Motel Bor- poručili su iz KBK Romari Vitez .

Priopćenje KB “ROMARI” VITEZ

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti