Ponedjeljak, 8 kolovoza, 2022

I danas se vole kao prvi dan: Radmila i Mladen proslavili dijamantni pir!

Pročitajte i ovo

Sinoć su Radmila i Mladen Šetka uz porodicu, rodbinu i prijatelje proslavili 60. godišnjicu braka, dijamantni pir, prvo u Franjevačkoj crkvi svetog Petra i Pavla, pa zatim u restoranu Romanca u Mostaru.

Slavljenici s ponosom ističu da imaju tri sina, četiri unuka, jednu unuku i dvije praunuke, da su se naradili u životu, preživjeli dva rata, dva društvena uređenja, dva mjesta življenja i ostali zajedno u braku 60 godina – u dobru i u zlu.

Vjenčali su se davne 1962. godine, 14. srpnja, u crkvi svetog Ivana Krstitelja u Konjicu.

Tijekom cijele proslave u restoranu u Mostaru na zidu su se pomoću projektora vrtjele fotografije iz porodičnih albuma slavljenika, a mogli su se naći i snimci mnogih prisutnih gostiju.

Slavljenicima se na vrhuncu slavlja prigodnom čestitkom obratio jedan od sinova, a slavljenik, koji je povodom dijamantnog pira napisao i svoj prvijenac, autobiografsku knjigu “Škola života”, uputio je emotivne riječi zahvale prisutnim gostima.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Velika zainteresiranost za prodaju turističkih vaučera Vlade FBiH

Na domaćim platformama "eKupon", "OdmoriuBiH" i "Citydeal flyfly travel" jutros je krenula prodaja turističkih paketa po umanjenoj cijeni vaučera...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo