spot_img
Srijeda, 4 listopada, 2023
spot_img

HKD „NAPREDAK“ BUSOVAČA: Prezentiran plan rada Društva u zimskom periodu

Na sjednici Predsjednika i voditelja sekcija HKD „Napredak“ Busovača, održanoj 30.11.2015. godine, dogovoren je plan rada u zimskom periodu.

Na sjednici su bili nazočni voditelji folklornih sekcija Lucija Ćosić i Ivan Križanović, voditeljica mažoretkinja Ana-Marija Lucić, voditelj kazališne skupine Slaven Katava, voditelj tamburaške sekcije Bojan Petrović, direktorica kina „Theatre“ Ivana Milinović, te predsjednik HKD „Napredak“ Busovača Josip Križanović i tajnica HKD „Napredak“ Busovača Marina Vuleta.

Predsjednik Društva Josip Križanović je istakao da su mažoretkinjama HKD „Napredak“ Busovača u proteklom periodu kupljene čizmice, čime je kompletirana njihova oprema te su tako ispunile preduvjete da se prijave na državno natjecanje iduće godine. Ova vrijedna donacija osigurana je od strane Predsjednika FBiH gospodina Marinka Čavare. U tome im želimo puno uspjeha!

Prošle godine je održan prvi Božićni sajam u našem gradu. Ove godine, 13. prosinca 2015. godine, po drugi put će se održati Božićni sajam u Ulici branitelja domovine bb, ispred crkve sv. Ante Padovanskog u Busovači. Osim brojnih drugih izlagača ove godine će na sajmu sudjelovati i HKD „Napredak“ Busovača te će na svom štandu prodavati sitnice, božićne ukrase, kokice ali i knjige kojima je nakladnik bio HKD „Napredak“ Busovača.

Članovi HKD „Napredak“ Busovača za 29. prosinca 2015. godine pripremaju Božićni koncert u dvorani Srednje škole „Busovača“ u Busovači. Na koncertu će sudjelovati sve sekcije Društva – folklorna sekcija, izvorna pjevačka skupina, mažoretkinje te će predstaviti svoj rad kroz proteklu godinu. Ove godine će na Božićnom koncertu nastupiti i nova skupina folklora – veterani folklornog sastava.

Na sjednici Društva dogovoreno je da će u siječnju iduće godine članovi dvije najbrojnije sekcije, folklor i mažoretkinje, te članovi Uprave HKD „Napredak“ Busovača i voditelji ostalih sekcija boraviti u Napretkovom planinarskom domu na Trebeviću u sklopu projekta „Team Building“. Osim druženja i zabave tijekom boravka, članovi će održavati i probe te nastup za posjetitelje planinarskog doma, a Predsjednik bi trebao prezentirati plan rada sekcija za 2016. godinu.

Kino „Theatre“ u narednom periodu priprema premijeru filma „Ratovi zvijezda: Epizoda VII – Sila se budi“ za 17. prosinac 2015. Tijekom cijeloga tjedna prije premijere novog nastavka hit franšize „Ratovi zvijezda“, u kinu ćete moći pogledati i ostalih šest dijelova popularnog kino hita. Prikazivanje ostalih šest dijelova počinje 11. prosinca u 21 sat. Osim najavljene premijere, u kinu ćete moći uživati i u filmovima: Zvizdan, Čudovišta iz susjedstva, Panama, Snoopy i Charlie Brown, Posljednji testament, Tulum prije Božića, Sestre i Opklada vijeka. Posebnu filmsku ponudu i odlična iznenađenja kino Theatre Vam priprema u idućoj godini.

Želimo Vam dobrodošlicu na događaje koje su za Vas pripremili članovi HKD „Napredak“ Busovača!

Kino Theatre Busovača

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti