spot_img
spot_img
Nedjelja, 16 lipnja, 2024

Harman Espresso: Busovački brend kave vrhunske kvalitete

Busovača se ponosi još jednim uspjehom – Harman Espresso, domaći brend u vlasništvu mladog poduzetnika Ivana Sučića, postao je sinonim za vrhunsku espresso kavu na tržištu za HoReCa sektor. Kompanija SAB d.o.o., koju vodi Ivan, već duži niz godina nudi jednu od najkvalitetnijih espresso kava, pažljivo biranu s najpoznatijih svjetskih plantaža i prženu po specijalnoj recepturi koja garantira izuzetnu aromu, okus i kvalitetu.

Harman Espresso zrna obrađuju se i prže koristeći najsuvremeniju tehnologiju, što rezultira izuzetnom jačinom okusa i bogatom kremom kave. Tajna specijalne arome leži u jedinstvenoj recepturi termičke obrade, koja se temelji na preciznim parametrima temperature i vremena prženja. Proces prženja kave prolazi kroz tri glavne faze u kojima se zrno zagrijava, gubi vlažnost, mijenja unutarnju strukturu i hladi, a sve to se ponavlja nekoliko puta dok se ne postigne savršena aroma.

Ivan Sučić i njegov tim svoj uspjeh temelje na kvalitetnoj mješavini Robuste i Arabice te dugogodišnjem iskustvu u procesu prženja kave. Uz vrhunske espresso digitalne mlince i aparate, koje besplatno nude svojim klijentima, Harman Espresso osigurava vrhunsku kvalitetu pripremljene kave.

Porijeklo Harman Espresso kave dodatno doprinosi njenoj posebnosti. Kava dolazi iz Brazila i Indije, zemalja koje su poznate po svojim jedinstvenim karakteristikama okusa i arome. Brazil, kao vodeća zemlja u proizvodnji kave, zasađuje prva stabla kave još 1727. godine, dok Indija slijedi kao druga vodeća zemlja.

Ivan Sučić iz Busovače dokaz je kako mlad poduzetnik može stvoriti brend koji se zasigurno ističe. Harman Espresso kava, bogata okusom i pjenušavom kremom, svakodnevno povezuje ljubitelje kave, pružajući im savršene trenutke uživanja.

Busovača može biti ponosna na Ivana i njegovu viziju koja je rezultirala stvaranjem kave vrhunske kvalitete. Napunite svoju šalicu Harman Espresso kave i uživajte u savršenim trenucima svakodnevno uz ovu jedinstvenu kavu.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti