Gradski teatar „Mali princ“ Omiš briljantno nastavio kazališne dane

Gradski teatar „Mali princ“ i predstava „Šest lica traži autora“ na najljepši su mogući način nastavili kazališne dane u Vitezu. Odličan nastup glumaca iz Omiša pobrao je simpatije publike u viteškoj kazališnoj dvorani, koja je nakon predstave burnim pljeskom nagradila ansambl predstave te glumce iz Omiša nekoliko puta pljeskom vratila na scenu.
Kazališna dvorana u Vitezu ponovno je bila izuzetno posjećena, a reakcija publike iznimno je razveselila i kazalištarce iz Gradskog teatra „Mali princ“.
„Veseli nas reakcija publike u Vitezu na naše premijerno izvođenje, a ovim putem se želim zahvaliti i Gradskom kazalištu mladih Vitez na pozivu i odličnom gostoprimstvu. Ova drama postavlja pitanje ljudskog udesa i njegove potpune relativnosti u hladnome svemiru, ona također problematizira neutvrdljivost ljudske istine. Gdje se nalazi uporište čovjeka i koliko su veliki ponori ljudske duše kada čovjek ostane potpuno sam bez šaputanja unutarnjeg glasa, potpuno ogoljen i sam s riječima u kojima se krijemo i koje nitko ne čuje. Sretni smo da je publika u Vitezu prihvatila ovu predstavu jako dobro“, kazao je nakon predstave Petar Buljević, redatelj i glumac u predstavi.

Posjetitelji su u dosadašnjem dijelu kazališnih dana u Vitezu imali priliku pogledati predstave iz Slavonskog Broda, Banja Luke, Viteza, Kotor Varoši, Kaknja te Omiša. Ono što slijedi u nastavku ovoga vikenda je nastup Mrak teatra iz Županje i DIS teatra iz Banja Luke.

Večeras će publika imati priliku pogledati predstavu „Marika“, u izvedbi Mrak teatra iz Županje, a u nedjelju 15.11. nastupit će DIS teatar iz Banja Luke, s predstavom „Put u Liliput“. Sve predstave na rasporedu su u 19 sati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Facebook

Facebook Messenger: Započelo testiranje opcije samouništavajućih poruka

Samostan u Fojnici, obljetnica

Obilježena 22. godišnjica ubojstva fojničkih fratara