Golf koji je postigao cijenu veću od 80.000 eura

Volkswagen Golf ima ogroman broj obožavatelja za koje je GTI svetinja.

A među njima vjerojatno najbolje kotira Volkswagen Golf II. I pritom ne mislimo na susjednu Bosnu i Hercegovinu, već na SAD, gdje je druga generacija Golfa na aukciji postigla cijenu od nevjerojatnih 87.000 USD ili 80.300 eura, piše Index.hr.

Upravo tako, netko je za VW Golf II izdvojio iznos po kojem se može dobiti novi Golf R, i to dva primjerka. A za ovako visoku cijenu kriva su dva kupca koja su zaratila i podizala iznose u nebo.

Naime, tijek aukcije je išao uobičajenim ritmom do iznosa od oko 35.000 USD, a onda su se ponudama izdvojila dva korisnika, Kbod i Pablovv.

Ostali su otpali do 45.000 USD, a onda su preostala dvojica na Golf navalila kao da se sprema sudnji dan. Zaustavili su se na spomenutom iznosu koji je ponudio Pablovv.

Aukcija na Bring-A-Traileru je izazvala neviđen interes. U njoj je sudjelovalo više od tisuću korisnika, a oglas je prikupio preko 620 komentara.

Recimo i kako je predmet aukcije bio VW Golf II 16V iz 1992. godine s 85.000 prijeđenih kilometara. Automobil je u više no pristojnom stanju, s bogatom opremom i potpunom servisnom povijesti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Izaslanici na XI. Zasjedanju Hrvatskog narodnog sabora BiH usvojili Deklaraciju, demografsku strategiju Hrvata u BiH te Pravilnik o odlikovanju i priznanjima

U FBiH postoje 23 ribogojilišta