Srijeda, 6 srpnja, 2022

FRANKFURT: Semafori s dva zagrljena muškarca

Pročitajte i ovo

Kamo ide ljudska “sloboda”, do kuda ide javno vrijeđanje, izazivanje i maltretiranje od strane manjine nad većinom? Ako su ovo semafori u Frankfurtu na Majni, hoće li se proširiti po Europi i kad će stići i u Hrvatsku? Hoće li to biti pravilo koje će se morati prihvatiti, poštovati i slijediti ili “šaka u oko” normalnim ljudima koji će reagirati, piše portal Fenix.

Hoće li pored svakog ovakvog semafora stajati policajac kako bi spriječio “intervenciju”? A možda ja i griješim, možda je to pješački prijelaz samo za homoseksualce, dok će svi drugi morati potraźiti neki drugi pješački?! Što će na ovo reći žene?

Doduše nema “sigurnog” znaka da se ovdje radi o muškarcima, pa ako su žene, što će onda reći muškarci? Misle li nalogodavci i provoditelji svega ovog nametnutoga svjetonazora proći bez javnog prosvjeda? Ukoliko i prođu, to bi mogli značiti da uistinu idemo kraju kojeg onda i ne treba spriječavati već ga samo spokojno čekati vjerujući u konačni Božji sud koji će sve postaviti na svoje mjesto. Pa što koga zapadne!

 

Izvor: Fenix

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

VIDEO Ovo je najbolja krava koju ćete vidjeti u BiH, a evo i zašto

U okviru Dana kosidbe i Strljanice na Kupresu je održana i stočarska izložba na kojoj se moglo vidjeti mnogo...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo