spot_img
spot_img
Petak, 12 travnja, 2024

Fotoklub Busovača organizira “Malu školu digitalne fotografije”

Fotoklub Busovača i ove godine organizira “Malu školu digitalne fotografije” koja će početi u nedjelju, 12. 12. 2021. godine, u 19 sati, u prostorijama Fotokluba Busovača. Uz članove Fotokluba Busovača, prijave za sudjelovanje mogu poslati i svi drugi zainteresirani.

Fotografske radionice trajat će ukupno četiri dana, a vodit će ih mladi fotograf Vedran Miletić. Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a prijaviti se mogu svi stariji od 15 godina. Posjedovanje fotoaparata nije nužno.

U izjavi za naš portal fotograf Miletić kratko je najavio radionice u okviru ovog projekta:

– “Nije važna abeceda. Važno je što pišete, što izražavate. Ista stvar vrijedi i za fotografiju.“ Upravo ova misao me je navela da razmišljam o kreiranju aktivnih radionica fotografije. Fotografija može biti zabavni hobi, ali i zanimljiv posao. Naučiti ćemo najbolja slova fotografske abecede te napraviti jednu rečenicu koja će, nadam se, dati poticaj sudionicima da nastave kreativni nered. Fotografijom se bavim aktivno već 7 godina te kroz studio Cesarica Weddings pokušavam postaviti novi smijer na našem području, a taj smijer je da fotografija mora predstavljati emociju i trenutak! Ako fotografija uspije vratiti osobu u taj trenutak fotograf je uspješno napravio svoju rečenicu!”, rekao je Miletić naglasivši:

“Kroz 4 sesije imati ćemo prilike upoznati osnove svjetla, fotografiranje portreta, fotografiranje događaja kao i fotografiranje zvijezda. Sve radionice će biti prilagođene za osobe koje imaju fotoaparat, ali i one koje dođu s mobitelom. Kruna naših druženja će biti foto izložba sudionika gdje ćemo izraditi 10 fotografija i postaviti ih na prodaju. Novci od prodaje će ići potrebitima za blagdane. Drago mi je da ćemo imati priliku se družiti i stvarati uspomene – jer uspomene vrijede!”

Stoga, dragi fotoljubci požurite s prijavama i na vrijeme rezervirajte svoje mjesto! Prijaviti se možete putem naše Facebook stranice ili na broj telefona 063 905 127 (Poziv, Viber, WhatsApp).

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti