spot_img
spot_img
Nedjelja, 26 svibnja, 2024

Fotografije zabilježene dronom: U punom jeku pripreme za 9. Međunarodni OFF ROAD RALLY Busovača i koncert Rade Manojlović

Uzbudljiv vikend pun adrenalina i glazbe očekuje stanovnike Busovače i ljubitelje off road vožnje. 25. i 26. svibnja 2024. godine, grad će biti domaćin 9. Međunarodnog OFF ROAD RALLY-a i koncerta popularne pjevačice Rade Manojlović.

Uređenje staze u Krčevcu

U tijeku je intenzivno uređenje staze u Krčevcu, gdje će se održati brzinski ispit za sve kategorije sudionika. grad-busovaca.com portal posjetio je stazu i dronom zabilježio fotografije koje morate vidjeti.

Program događanja

  • Subota, 25. svibnja 2024.: Vožnja prema road book-u s dodatnim specijalnim ispitom za sve kategorije.
  • Nedjelja, 26. svibnja 2024., u 10:30: Brzinski ispit na autodromu “Krčevac”, gdje će sudionici pokazati svoje snage i vještine.

Koncert Rade Manojlović

Subotnje večeri, 25. svibnja, stadion NK “Busovača” pretvara se u koncertnu arenu gdje će nastupiti popularna Rada Manojlović. Ulaznice su dostupne po cijeni od 20 KM.

NAJAVLJUJEMO: 9. međunarodni OFF ROAD RALLY Busovača i solistički koncert Rade Manojlović

Poziv na sudjelovanje

Pozivamo sve ljubitelje ovog sporta i dobre zabave da se pridruže ovom vrhunskom događaju. Budite dio 9. Međunarodnog OFF ROAD RALLY-a Busovača i solističkog koncerta Rade Manojlović. Dobro nam došli na vrhunski spektakl i događaj koji će obilježiti svibanj 2024. godine.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti