spot_img
spot_imgspot_img
Petak, 23 veljače, 2024

FOTOGALERIJA Nezaboran TRASH PARTY u busovačkom Chicagu

Caffe bar Chicago Busovača sinoć je bio epicentar nezaboravnog TRASHY PARTY-a. Svi ljubitelji glazbe i dobre zabave bili su pozvani na glazbeno putovanje kroz hitove 90-ih, kako strane tako i domaće, uz raznolik glazbeni spektar koji je obuhvaćao rock, pop, tehno, zabavnu i narodnu glazbu.

Atmosfera je bila vrhunska, a ekipa koja se okupila doprinijela je fantastičnom doživljaju. Zabava je trajala do sitnih jutarnjih sati, ostavljajući iza sebe nezaboravne trenutke i osmijehe na licima svih prisutnih.

Posebnu zahvalu zaslužuju gazde – Mirko Vujica i Davor Tomičić, koji su se pokazali izvrsnim domaćinima. Također, ističemo trud Dragane Bohutinski i Gabrijele Vuleta, koje su zaslužne za kreativnost, dekoraciju prostora i odabir glazbe. Nije izostala ni zasluga za Vedrana Franca, koji je dao svoj doprinos ideji i podršci.

Ovaj party definitivno će se pamtiti po svojoj jedinstvenoj energiji i bezvremenskom uživanju u glazbi. A sudeći po dojmu, ovo svakako nije bio posljednji takav spektakl koji priređuje Chicago Caffe Bar.

 

 

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM