spot_img
Petak, 8 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

FOTO/VIDEO Grand produkcija posjetila Mirsadu Mekić i njen dom

Natjecateljica Mirsada Mekić iz mjesta Kaćuni u Busovači privukla je veliku pažnju javnosti prije svega svojim talentom koji je pokazala u “Nikad nije kasno”, a potom i dostojanstvenim ponašanjem na sceni kojim je osvojila publiku.

Nevjerojatno skromna, otmjena i ujedno odlučna da reprezentira svoj anđeoski glas, koji je dugo skrivala i pokazivala samo u krugu domaćeg KUD-a, Mirsada je tek na izmaku šestog desetljeća postala svjesna što posjeduje, prijavila se na natječaj i hrabro krenula u ostvarenje svojih mladenačkih snova.

Po zanimanju je šalterska radnica u općini svoga mjesta, a nikad nije krila da joj sve ide od ruke, od primarnog posla, mužnje krava i obrade zemlje do pjevanja i njege cvijeća .

Iako kavu radije pije u svom domu i ne voli alkohol, u slobodno vrijeme radi likere od raznog voća koje uzgaja u svom dvorištu.

A dvorište je njezina oaza mira u koju se najradije vraća i koju njeguje s posebnom pažnjom.

Prekrasno zelenilo i cvijeće u svim bojama krasi njezin vrt koji sama uređuje, a kako mu to dobro ide može se pohvaliti na društvenim mrežama gdje objavljuje napredak svojih biljaka.

Ako zapjeva svom cvijeću kao što je pjevala na pozornici Granda, onda nije ni čudo što u tome uspijevaju apsolutno svi, pa i oni najzahtjevniji, kako u dvorištu, tako i u kući.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM