FOTO: UBOJICA IZ ZAGREBA – riječ je o Igoru Nađu, vozio je taksi

0
1187
Reporteri Jutarnjeg lista bili su na policijskom očevidu u Brezovici na mjestu gdje je šesterostruki ubojica počinio samoubojstvo prilikom uhićenja.

Taksi vozilo Škoda Octavia koje je vozio pronađeno je pokraj naizgled napuštene zgrade sa grafitima na području Brezovice. Doznajemo da je strašni zločin na Kajzerici počinio Igor Nađ.

Policija je na današnjoj konferenciji za novinare potvrdila da je rođen u Vukovaru i da ima 36 godina.

Ubio je tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete u četvrtak navečer u Ulici Radoslava Cimermana u jednom on najstrašnijih zločina od hrvatske neovisnosti.

Doznali smo i imena četiri žrtve: Dragomir Tojagić, Josipa Tojagić, Filjke Tojagić i Maja Tojagić.

Ubijene su sestre Maja i Josipa, a 10-godišnjak je najvjerojatnije bio Majin sin. Beba koja je pronađena neozlijeđena na poprištu zločina dijete je ubojice koji je počinio samoubojstvo, doznaje Jutarnji. U međuvremenu je dvomjesečna beba iz KBC-a Zagreb prebačena u Dom za djecu u Nazorovoj.

Očevid na mjestu zločina u Cimermanovoj završen je oko 9.30 sati.

Kako prenosi Dnevnik.hr, medijima se jutros kratko obratila Marija Šaranja, zamjenica mjesnog odbora Kajzerica i poručila kako je riječ o cijenjenoj i mirnoj obitelji.

– To je jedna mirna i dobra obitelj, nikada nije bilo problema s njima. U nekoliko navrata tražili su u mjesnom odboru mogu li im se ikako poboljšati uvjeti života. Ovo je tragedija, atmosfera u kvartu je strašna, kazala je Šaranja.

Igor Nađ se nakon masakra dao u bijeg, a policija je nakon višesatne potrage u petak nešto poslije 4 sata ujutro potvrdila da je lociran na području Brezovice gdje je prilikom uhićenja počinio samoubojstvo.

Zasad nema detalja o okolnostima u kojima je okončana potjera, u koju su bile uključene brojne policijske snage, a zbog koje su neki od ključnih punktova u hrvatskoj metropoli bili pod strogim kontrolama službenika naoružanih dugim cijevima.

Milan Bandić: ‘Ovo je pojedinačni incident, grad je siguran’

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u petak je ujutro rekao da incidenti poput onog koji se dogodio u četvrti Kajzerica bacaju sjenu i mrlju na sigurnost Zagreba, ali da je grad unatoč tome siguran.

“Ovo je pojedinačni incident, obiteljski slučaj. Što se događa pod okriljem noći gradonačelnik ne može znati”, rekao je Bandić. “U Gradu Zagrebu nema obrisa organiziranog nereda i terorističkih indicija. Sigurnost se u Zagrebu piše velikim slovima. Zagreb je jedina metropola gdje u četiri sata ujutro možete otići pješke. Ali da, ovo što se dogodilo baca sjenu i mrlju na sigurnost i otvorenost Zagreba.” (Damjan Raknić)

Jutarnji list

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.