spot_img
spot_imgspot_img
Subota, 2 ožujka, 2024

FOTO: Poznati prvi sudionici četvrtfinala turnira u Busovači!

Iza nas je trinaesta noć Malonogometnog turnira “Busovača – Ožujsko futsal kup 2021”. Na programu smo imali prve utakmice 1/8 finala, a poznati su i prve sudionici 1/4 finala.

U prvoj utakmici Kajmak i društvo porazili su Grad Kakanj sa 5:3. Tvrda i neizvjesna utakmica do samog kraja, upravo onako kako smo i najavljivali.

U drugoj utakmici Akademici su se možda malo i napatili protiv Karahmeta i društva. Ipak na kraju Đuderija, Handžić i ostali bili su na visini zadatka i trasirali sebi put u 1/4 finala.
U trećoj utakmici gledali smo pravi derbi. Kinez, Tomić i ostali, na spram Karića, Alispahića, Šišića. Napeta i neizvjesna utakmica do posljednje sekunde. Završena je regularno 4:4. U raspucavanju više sreće i znanja imala je ekipa 2. pješačke.

Prvi sudionici 1/4 finala:

1. Tikop d.o.o. Vitez;
2. J Academici;
3. 2.Pješačka bojna.

Večeras su na programu nove tri utakmice osmine finala
20:00 PS-KPZ BUSOVAČA – NK BILALOVAC

Prva utakmica i odmah derbi. Možda i prvi favorit turnira PS-KPZ protiv zahuktale ekipe NK Bilalovac. Favorit u ovoj utakmici je ekipa PS-KPZ.

21:00 UGARAK PRODUKT – FK KAĆUNI

U drugoj utakmici imat ćemo priliku gledati još jednog favorita za titulu. Horka, Petak, Čakić i ekipa protiv mlade i poletne ekipe okupljene oko Hasiba Čička. Mogu li večeras napraviti podvig i slaviti protiv velikog favorita Ugarka.

22:00 AF TRANS PRIDRAŽIĆI – KŠD GLAVICA RANKOVIĆI

U trećoj utakmici možda i najneizvjesnija utakmica večeri. Dvije podjednake ekipe. Nezahvalno je komentirati bilo što za ovu utakmicu izuzev da je ulog veliki, sigurni smo da ćemo gledati jednu taktičku i tešku utakmicu do samog kraja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM