spot_img
spot_img
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

FOTO: Počeli radovi na obnovi stadiona i upravne zgrade NK “Busovača”

Počeli su radovi na obnovi stadiona i upravne zgrade Nogometnog kluba ”Busovača”.

Najprije se postavljaju rasvjetna tijela i osvjetljuje pomoćni teren kako bi se nesmetano mogao održavati trening igrača. Također, planirana je zamjena i ponovno betoniranje oštećenih betonskih blokova (betonske ograde oko stadiona).

“Uskoro očekujemo da će se krenuti sa postavljanjem fasade i zamjenom krova kao i stolarije na upravnoj zgradi NK “Busovača”. Nakon završetka vanjskih radova, odmah startamo i s unutarnjim radovima. Planirani radovi trebali bi završiti do početka svibnja”, kazao je Josip Mravak, predsjednik Uprave NK ” Busovača”.

Sredstva za obnovu stadiona i upravne zgrade osigurana su s županijske i federalne razine vlasti, te iz Hrvatskog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske. Dio sredstava bit će osigurano s općinske razine vlasti.

“Koristim prigodu da se, u ime Uprave, igrača i u svoje osobno, posebice zahvalim aktualnom predsjedniku FBiH i zamjeniku predsjedatelja ZD PS BiH Marinku Čavari i ministrici financija u Vladi ŽSB i predsjednici OO HDZ BiH Busovača Mirjani Plavčić na pomoći oko realizacije ovih značajnih projekata”, kazao je predsjednik Uprave NK “Busovača” Josip Mravak.

Izvor: Hrvatski.ba

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti