spot_img

(FOTO) Novo u Busovači: Restoran Sunce postaje RESTORAN&MOTEL SUNCE!

Nakon 35 godina uspješnog poslovanja u pružanju vrhunskih gastronomskih usluga, Restoran Sunce s ponosom najavljuje proširenje svog poslovanja. Od danas, ovaj poznati ugostiteljski objekt proširuje svoju ponudu i postaje Restoran i motel Sunce, obogaćen za 11 luksuznih soba.

Novo poglavlje u poslovanju

Restoran Sunce već desetljećima predstavlja sinonim za kvalitetu i gostoprimstvo. Otvaranje motela predstavlja prirodan korak u razvoju, omogućujući gostima ne samo uživanje u vrhunskoj hrani, već i u izuzetnom smještaju. Svaka soba u novootvorenom motelu dizajnirana je s pažnjom na detalje, kako bi pružila maksimalnu udobnost i nezaboravan boravak.

Luksuzni smještaj

Motel nudi 11 luksuznih soba, opremljenih prema najvišim standardima. Svaka soba ima moderan dizajn, prostrane krevete, vrhunsku opremu i sve potrebne sadržaje za ugodan boravak. Gosti mogu uživati u mirnom i opuštajućem ambijentu, idealnom za odmor nakon dugog dana ili za poslovne putnike koji traže komforan smještaj.

Zahvala gostima

“Veliko hvala svim našim gostima i prijateljima koji su nas podržavali svih ovih godina. Vaša lojalnost i povjerenje omogućili su nam da rastemo i unapređujemo naše usluge. Radujemo se što ćemo vam sada moći ponuditi još jednu uslugu na vrhunskom nivou,” poručili su iz Restorana i motela Sunce.

Poziv na posjet

Svi ljubitelji dobre hrane i udobnog smještaja pozvani su da posjete Restoran i motel Sunce i sami se uvjere u novu ponudu. Otvoreni su za sve koji žele iskusiti kombinaciju izvanredne kuhinje i luksuznog smještaja na jednom mjestu.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti