FOTO: Napadnut djelatnik benzinske crpke, dvije osobe teško povrijeđene, napadači se “hvale” na Facebooku

1
1065

U noći s nedjelje na ponedjeljak, oko 1 sat i 30 minuta, u mjestu Ovnak, došlo je do fizičkog napada na djelatnika benzinske crpke Ovnak oil.

Prema riječima našeg sugovornika, razlog za napad je odbijanje da se proda alkoholno piće zbog zatvaranja objekta u 23h. Osobe poznate našem sugovorniku, Bošnjaci iz mjesta Konjevići, Pojske, Stranjani kod Zenice fizički su napali djelatnika benzinske crpke Ž.J. (20).

Nakon psovanja, vrijeđanja i prijetnji šest je mladića Bošnjačke nacionalnosti izvršilo fizički napad na djelatnika kojem su u pomoć pritekla tri mladića, svi Hrvati iz mjesta Grahovčići i Brajkovići. Mladiću, (B.B. 17 godina) koji je pritekao djelatniku benzinske crpke u pomoć, u kantonalnoj bolnici dr. fra Mato Nikolić u Novoj Biloj, konstatirane su teške tjelesne povrede u vidu povreda glave i loma nosa.

boris-mTakođer, drugom pomagaču (J.Č. 20) konstatirane su teške tjelesne povrede u vidu posjekotina.

joscUviđaj su obavili djelatnici MUP-a KSB Travnik koji vrše istragu u ovom slučaju. Valja istaknuti da se u ovom području radi o povratničkim selima u kojima je i ranije bilo evidentirano nekoliko napada na povratnike u susjednom selu Šušanj, razbojništava, pljački i zastrašivanja od lokalnih susjeda Bošnjaka o čemu smo pisali ranije.

Napadači su sve ovjekovječili sutra (18.7.2016.) fotografijom koju su objavili na društvenoj mreži Facebook uz opis: “Poslije žestoke noći još žešći dan”, hvaleći se razbojništvom i nanošenjem teških tjelesnih povreda.

napadaci-konjeviciIzvor: Centralna.ba

1 KOMENTAR

  1. Ja sam mislio da su bar BALIJE u BiH normalni ljudi, dok mi naše muslimane poštivamo. Ove na fotografiji ću posebno zapamtiti, moj odmor će tamo biti umor, ali umoran Hrvat je najgori. Zapamtite bando vidimo se brzo…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.