spot_img
spot_img
Nedjelja, 21 travnja, 2024

FOTO: Mladen Akrap Manac i društvo stigli u Vukovar, Grad Heroj i Grad Heroja

Busovački planinar, Mladen Akrap Manac, dragovoljac Domovinskog rata, poznat u zajednici Busovače, ponovno je ove godine krenuo na svoje hodočašće prema Vukovaru, Gradu Heroju. Ovaj put dug preko 260 kilometara trajao je gotovo 7 dana, a Mladen ga je prešao u društvu prijatelja iz Travnika, Viteza, Kreševa, Fojnice i drugih gradova. Popodne su stigli u Vukovar, Grad Heroj i Grad Heroja.

U izjavi za grad-busovaca.com portal, Mladen Akrap Manac zahvalio se svima koji su mu pružili potporu tijekom puta i hodočašća. Pozdravio je čitatelje portala te istaknuo da će put i hodočašće završiti sutra sudjelovanjem u Koloni sjećanja, paljenjem svijeća i odavanjem počasti, odnosno sudjelovanjem u svetoj misi zadušnici. Povratak u Busovaču planiran je za sutra.

Ovo nije prvi put da Mladen Akrap Manac hodočasti prema Vukovaru; već je dva puta ranije posvetio svoje korake ovom simbolu stradanja, te jednom u Škabrnju. Poznat je po svojoj predanosti Busovači, aktivnostima u svom rodnom Polju, sudjelovanju u Planinarskom društvu TIM, te podršci braniteljskim i drugim udrugama.

Uz našeg Mladena Akrapa Manca, u ovom putovanju i hodočašću sudjelovali su i: Ivica Kolenda, Ivan Rajković Čivi, Ivanka Tavić, David Bajo, Anto Drlja, Stojan Vegić, Stipo Križanac, Zoran Barbić, Zoran Bagara Bagi, Ivo Bavrka, Sanjin Kezija i Viktorija Alagić.

 

1 KOMENTAR

  1. Wow, awesome blog layout! How lengthy have you been blogging for?
    you made blogging look easy. The whole look of
    your web site is wonderful, let alone the content! You can see similar here sklep internetowy

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM