spot_img
spot_img
Četvrtak, 20 lipnja, 2024

FOTO DANA: Proslava 15. godišnjice mature gimnazijalaca Srednje škole “Busovača”

Busovača, 17. rujna 2023. – Sinoć je u Busovači došlo do emotivnog susreta i proslave za pamćenje kada se 10 bivših učenika iz generacije 2007/08. iz Srednje škole “Busovača” okupilo kako bi obilježili 15 godina od svoje mature. Ova posebna večer prepuna sjećanja i smijeha okupila je uspješne mlade ljude koji su zajedno stvarali uspomene tijekom svojih gimnazijskih dana.

Proslava je započela u restoranu “Sunce” gdje su se prisutni prisjetili svojih školskih dana i razmijenili priče o svojim postignućima nakon mature. Nakon večere, slavlje se nastavilo u popularnoj pivnici “Kod Crnog mačka”, gdje su se prisutni prisjećali svojih najboljih trenutaka iz srednje škole.

Razrednica Marijana Miličević bila je poseban gost proslave i pružila podršku svojim bivšim učenicima. Njen prisustvom naglašena je važnost tih nezaboravnih godina provedenih zajedno.

Na proslavi su sudjelovali: Biljana Jerkić, Ema Vujica, Andrej Plavčić, Josip Jelović, Bojan Petrović, Matej Budimir, Valentina Čolić, Aldijana Suljić, Emina Srebrenica i Dijana Batinić.

Ovi bivši učenici danas su uspješni mladi ljudi u različitim područjima. Proslava 15 godina mature generacije 2007/08. iz Srednje škole “Busovača” nije samo prilika za ponovno povezivanje, već i za slavlje njihovih postignuća i zajedničke prošlosti.

Ovom prigodom, šaljemo srdačne pozdrave svim učenicima te generacije koji su pohađali Srednju školu “Busovača” i želimo im sve najbolje u njihovim budućim naporima i uspjesima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti