FOTO: Busovljaci Dražen Akrap i Boris Prusac ostvarili fenomenalne rezultate na XC maratonu na Braču i u Makarskoj

0
684
“Kakav vikend!! Uvati Vitar 2019, pa Uspon Biokovo 2019.

Najviše naših članova je vozilo XC maraton na Braču – Uvati Vitar, gdje su, u konkurenciji od skoro 400 natjecatelja, osvojili 8 medalja, 1. i 3 mjesto su osvojili Boris Prusac i Saša Vidović u kategoriji Masters.

Bojan Bučar i Dražen Akrap su se plasirali kao drugi i treći u najzahtjevnijoj kategoriji utrke – Muškarci od 18 do 39, a da je budućnost našeg kluba zaista svijetla, pokazuju rezultati naših mlađih članova, Karle i Nine, koje su osvojile 1. i 2. mjesto u kategoriji Juniorki od 12 do 16 godina, te Petar i Grgur prvo i treće u kategoriji Juniora, na stazama Bonaca odnosno Vitar.

I dok je većina ekipe zasluženo odmarala, Tanita, Dražen i Bojan su se odmah uputili prema Makarskoj na sljedeći izazov ovog vikenda, na utrku “Uspon Biokovo 2019″, gdje je Tanita osvojila drugo mjesto u kategoriji Žene od 20 do 30 godina.

Što reći nakon ovakvog vikenda? 🙂 Ukupno 9 medalja na dvije utrke u dva dana za klub koji prije 6 mjeseci ne da nije postojao, nego nije postojala ideja o novom klubu. Što reći za klub iz jednog malog grada, koji osvjetla obraz tog grada, gdje god da se pojavi, a koji nema nikakvih izvora financiranja osim samih članova? Ovakav početak, ovakve rezultate, ovakvu koheziju i organizaciju kluba nismo ni sanjati mogli. Djevojke, momci, svaka vam čast!🏆😎🚴‍♀” – piše na facebook stranici BK “Tempo” .

FOTO: