spot_img
spot_imgspot_img
Nedjelja, 25 veljače, 2024

FOTO: Busovačka planina i najbolji zimski festival u BiH

Ekološka udruga “Busovačka planina” i Ski Mići jučer su na Busovačkoj planini organizirali vrhunski zimski festival koji je okupio nekoliko stotina posjetitelja.

Bogat zabavni sadržaj, sportska natjecanja, ukusna hrana, topli napitci, glazba na otvorenom i vrijedne novčane nagrade bile su upravo ono što je jučerašnji događaj na Busovačkoj planini svrstalo u društvo najboljih zimskih festivala u Bosni i Hercegovini. Generalni pokrovitelj događaja bilo je poduzeće Orbis project d.o.o., a medijski pokrovitelj grad-busovaca.com portal.

Sve je počelo u 12 sati kada je organizirana prva od nekoliko utrka u sanjkanju. Natjecali su se i mladi, a i stariji, njih 50-ak, ukupno u 3 discipline.

Prvo mjesto u kategoriji odraslih osvojio je David Vrhovac, drugo mjesto pripalo je Zlatku Milinoviću, a treće Almedini Kobilica.

Među mladima najbolja je bila Ela Blaž Vujica, drugo mjesto pripalo je Tijani Ćorović, a treće Vani Nikačević. Najbolji u natjecajnu “sanjkanje na vrećama” bio je Davor Bošnjak.

Uz natjecateljski dio, organizatori su se pobrinuli da i zabavni dio bude na visokoj razini. Poduzeće Orbis project d.o.o. kao generalni pokrovitelj osiguralo je izvlačenje tombole, promo sadržaj i ponudu Eroneta te brojne druge pogodnosti. Uz potporu dobrih ljudi svim posjetiteljima osigurano je besplatno kuhano vino i čaj.

Sve u svemu, Busovačka planina jučer je bila domaćin vrhunske zabave, brojnih nasmijanih lica i vjerujemo lijepih uspomena. Organizatori su za iduću godinu najavili još bolji i sadržajem potpuniji festival, u što uopće ne sumnjamo. Pogledajte što je naša ekipa zabilježila:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM