Ponedjeljak, 28 studenoga, 2022

Edukativo: Prilika da naučite više o svojoj kulturno-povijesnoj baštini

Pročitajte i ovo

Udruga građana “Edukativo” Kiseljak će u sljedećih nekoliko dana organizirati obilazak najznačajnijih kulturno-povijesnih lokaliteta središnje Bosne.

Bit će to završna aktivnost u sklopu projekta “Upoznaj svoje lokalno naslijeđe” koji je podržan od strane UNESCO agencije u BiH. Aktivnost nazvana “Ruta kulturne baštine” održat će se 20.listopada (Kiseljak-Kreševo-Fojnica), 24. listopada (Busovača-Travnik) i 25. listopada (Kiseljak-Jajce).

U sklopu toga biti će organiziran autobus koji će sve zainteresirane, članove udruge, mlade iz lokalnih sredina i članove drugih nevladinih organizacija, prevoziti do najznačajnijih lokaliteta gdje će im se podijeliti informativni materijal i ukratko objasniti trenutno stanje lokaliteta i moguće načine za promociju istog. Cilj je upoznati članove lokalnih zajednica s njihovom kulturnom baštinu i potaknuti raspravu o potrebi njihove veće promocije i zaštite, prenosi Artinfo.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Foto dana: Slavlje na busovačkim ulicama, vatreni navijači iz Busovače uz hrvatsku reprezentaciju!

Hrvatska nogometna reprezentacija briljantno je slavila protiv Kanade rezultatom 4:1! Slavi se u  Kataru gdje se igra Svjetsko nogometno prvenstvo,...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo