Petak, 1 srpnja, 2022

Edukativo: Prilika da naučite više o svojoj kulturno-povijesnoj baštini

Pročitajte i ovo

Udruga građana “Edukativo” Kiseljak će u sljedećih nekoliko dana organizirati obilazak najznačajnijih kulturno-povijesnih lokaliteta središnje Bosne.

Bit će to završna aktivnost u sklopu projekta “Upoznaj svoje lokalno naslijeđe” koji je podržan od strane UNESCO agencije u BiH. Aktivnost nazvana “Ruta kulturne baštine” održat će se 20.listopada (Kiseljak-Kreševo-Fojnica), 24. listopada (Busovača-Travnik) i 25. listopada (Kiseljak-Jajce).

U sklopu toga biti će organiziran autobus koji će sve zainteresirane, članove udruge, mlade iz lokalnih sredina i članove drugih nevladinih organizacija, prevoziti do najznačajnijih lokaliteta gdje će im se podijeliti informativni materijal i ukratko objasniti trenutno stanje lokaliteta i moguće načine za promociju istog. Cilj je upoznati članove lokalnih zajednica s njihovom kulturnom baštinu i potaknuti raspravu o potrebi njihove veće promocije i zaštite, prenosi Artinfo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Posredstvom Fonda solidarnosti liječeno gotovo pola milijuna pacijenata s područja Federacije BiH

Sredstva Federalnog fonda solidarnosti osiguravaju se dijelom iz doprinosa za obvezno zdravstveno osiguranje, a dijelom iz proračuna FBiH preko...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo