spot_img
spot_img
Nedjelja, 16 lipnja, 2024

Dvije strašne nesreće u RH: U jednoj poginuo mladić, u drugoj stradala braća, 21-godišnjak i 19-godišnjak

Jedna je osoba poginula, a dvije ozlijeđene prilikom izlijetanju vozila s kolnika na državnoj cesti D-8 u četvrtak u 16.40 sati u Baškoj Vodi, izvijestila je splitsko-dalmatinska policija.

Kako neslužbeno doznaje 24 sata, u automobilu je bilo petero ljudi, a zbog neprilagođene brzine su udarili u zaštitnu ogradu te sletjeli s ceste. Poginuli je, prema neslužbenim informacijama, mladić.

Vozili su iz pravca Makarske, a nesreća se dogodila u blagom zavoju, na mjestu oko 300 metara udaljenom od skretanja za Bašku Vodu.

Na mjestu događaja izvršit će se očevid, a državna cesta D-8 u Baškoj Vodi je zatvorena za promet.

Gotovo u isto vrijeme, kojih 30 kilometara sjevernije, na dionici ceste Otok – Grab (ŽC 6289) u mjestu Udovičići, koje se nalazi u općini Otok, također se dogodila prometna nesreća. Vozilo je izletjelo van kolnika. Od siline udarca vozilo je gotovo prepolovljeno, piše Dalmacija Danas.

Dvije osobe hitno su prevezene na pružanje liječničke pomoći.

Na OHBP KBC-a Split zaprimljena su dva mladića. 21-godišnjak je životno ugrožen i trenutno je podvrgnut operativnom zahvatu na području abdomena. Njegov brat (19) zadobio je ozljede u vidu nagnječenja i razderotina, doznaju u KBC-u Split.

Na mjestu događaja izvršen je očevid, a spomenuta županijska cesta u mjestu Udovičići bila je neko vrijeme zatvorena za promet.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti