spot_img
spot_img
Utorak, 28 svibnja, 2024

Donosimo popis ideja koje možete pokloniti boljoj polovici za Valentinovo

Bliži nam se Dan zaljubljenih pa je krenula lagana ‘panika’ oko toga što pokloniti svom partneru ili partnerici.

Valentinovo nije i ne bi trebalo biti odraz onoga koliko nam je do nekog stalo jer se ljubav živi svaki dan. Iako je ovaj način razmišljanja ispravan, ipak se za taj dan želimo potruditi i dati malo više od sebe.

Lijepo je pokazati voljenoj osobi da nismo zaboravili na ovaj datum i da, kao i svakog drugog dana, mislimo na nju na poseban način.

Ideja za poklone je pregršt, no u ključnim trenucima ih se ne možemo sjetiti, a osim toga nitko od nas nije isti. Ljudi vole različite stvari, načine pokazivanja pažnje.

Ima onih kreativnijih koji će ovog Valentinova sami nešto izraditi, ali i onih koji će svoju voljenu osobu iznenaditi odlaskom na snijeg, lijepu večeru ili kupiti poklon bon za wellness.

Također uvijek možete tijekom godine slušati što vaša voljena osoba priželjkuje, o čemu priča, što si želi priuštiti pa je možete iznenaditi upravo nečim što odavno želi. A to uvijek može biti knjiga, kućanski aparat, kozmetički tretman …

Zagrljaj, cvijeće, čokolada i volim te

Ono što smo sigurni da će svakog razveseliti jeste iskren zagrljaj, jedno ‘‘volim te”, buket cvijeće i čokolada, barem kod žena to uvijek prolazi.

Dame se uvijek snađu i u većini slučajeva znaju što će pokloniti svom muškarcu, no ukoliko ste ostale bez ideja tu su uvijek pokloni poput parfema, novčanika, pidžame, boce pića i kravata.

Osim poklona poput cvijeća, poklon bonova, ogrlica, parfema, narukvica tu su i neke sitnice koje možete pružiti svakog dana.

Zainteresiranost

Pokažite partneru da ste zainteresirani za njegov život i da ste ga voljni slušati. Obratite pažnju na partnera. Pažljivo ga slušate i pokušajte razumjeti. Kada vam partner nešto priča slušate li zaista ili se pretvarate da slušate dok ste mislima negdje sasvim drugo.

Zaljubljenost

Postoje mnogobrojni načini na koje možete pokazati partneru da ste zaljubljeni u njega, a oni najpoznatiji su držanje za ruke, sjedenje blisko jedno uz drugo, zagrljaj…

Briga

Odvojite vremena u svome zauzetom rasporedu kako biste pitali partnera kako mu je protekao dan, pokažite da ste i vi zabrinuti oko onoga što njega brine, pokažite da razumijete ako kaže da je imao naporan dan… Dajte partneru do znanja da je i vas briga ako je on ili ona zabrinut.

Razumijevanje

Na verbalne i neverbalne načine pokažite partneru da slušate i da pokušavate razumjeti ono što vam govori. Pokušajte i recite kako se trudite razumjeti situaciju iz njegovog kuta. Ponovite partnerov kut gledišta naglas u raspravama kako biste bili sigurni da razumijete prije nego što izrazite svoje mišljenje. Pokažite partneru kako se trudite razumjeti i da pažljivo slušate umjesto da donosite prebrz vlastite zaključke.

Prihvaćanje

Vjerojatno se ponekad nađete u situaciji da se ne slažete s partnerom. Ponekad vam se ne sviđaju svi njegovi postupci ili ono što govori, ali i dalje možete to poštovati. Prihvatite partnera onakvog kakav je bez obzira što vam se u nekim aspektima ne sviđa njegovo ponašanje ili stav.

Srdačnost

Nikome život nije uvijek bajka, ali nemojte biti previše ozbiljni i strogi. Budite razigrani, zabavni, šalite se, zezajte i smijite. Pronađite načine da provodite vrijeme u aktivnostima koje su vam zabavne i koje vas uveseljavaju. Vesele vijesti uvijek podijelite prvo s partnerom.

Poklanjajte ljubav

Najljepši poklon koji možete pokloniti partneru za Valentinovo je ljubav, a ona se najbolje reflektira kroz nabrojeno iznad. Kada poklanjate redovito poklone nabrojene iznad, tada pada potpuno u drugi plan konkretan poklon za Valentinovo, jer vam je svaki dan kao Valentinovo s poklonima ili bez njih.

No na kraju od svega navedenog najvažnija je namjera, tako da opustite se i uživajte u Danu zaljubljenih.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti