spot_img
spot_img
Petak, 19 travnja, 2024

Donald Trump na maskenbalu u Busovači: “Make Busovača Great Again!”

U Busovači, mjestu koje obično nije na političkoj mapi, trenutno se događa čudo – tradicionalna Polkladna zabava privukla je nekog iznenađujućeg gosta! Na parkiralištu ispred općine, dok bend Exponent ljulja masu, Donald Trump s ekipom izaziva uzbuđenje među mještanima.

Dok se Trump kreće kroz gužvu, privlačeći poglede svojom karakterističnom frizurom, nema sumnje da je ovdje da se dobro zabavi. Oduševljenje je opće, a mnogi se pitaju hoće li Trumpova prisutnost promijeniti tijek događaja.

Najveći trenutak večeri bit će primopredaja ključeva grada. Dok se maškare pripremaju za ceremoniju, predsjedatelj Općinskog vijeća Busovača, Marko Šantić, spreman je da ih preda veselim maškarama koje će preuzeti upravljanje gradom i proglasiti svoju Republiku. Hoće li ključevi biti u obliku zlatne Trumpove kose? Tko zna!

Ali zašto je Trump ovdje? Pa, izgleda da je njegova supruga Melanija povukla konce. Njezina veza s ovim mjestom seže duboko, jer njezina baka Sarafima rođena je u selu Buselji, nedaleko od Busovače. Pa eto, možda je ovo Trumpova verzija “povratka korijenima”!

U svakom slučaju, dok se svijet zabavlja ovom komedijom u Busovači, jedno je sigurno – ova Pokladna zabava ostat će upamćena kao jedna od najneobičnijih do sada!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM