Djevojka napadnuta u prepunom tramvaju, reagirale djevojke, revizori i muškarci nijemo promatrali

0
135
Preksinoć je napadnuta djevojka u tramvaju od strane starijeg muškarca. Stanicu na Skenderiji ova nesretna djevojka pamtit će po pesnici čovjeka od ” 2 metra i 100 kg”, kako kaže.

Nitko od muškaraca koji su se nalazili u tramvaju, niti oni koji su bili na stanici nisu pritekli u pomoć. Žalosno je što su u trenutku napada u istom tramvaju revizori kontrolisali karte, ali na pesnicu nisu reagovali. Jedva da su upitali djevojku šta se desilo.

Svjedočenje napadnute djevojke prenosimo u cjelosti:

“Dobro vece, večeras u tramvaju mi se desilo nesto zaista strašno. Krenula sam sa kolegicama do grada i “gospodin” od 2m i 100kg a ja sitnija djevojka, i koji mi bukvalno deda može da bude počeo da se dere da se sklonimo sa vrata (nismo blokirale vrata za izlaz uopšte) i prolazeći pored mene me gurnuo da sam skoro pala i okrenuo se i opalio me šakom u lice. Naravno ni sanjala nisam da ću udariti starijeg čovjeka ali eto i ja sam njega mada ni približno onako kako je on mene. Također ga je moja drugarica koja je ostala u šoku udarila. I “gospodin” se okrenuo valjda da mi još koji put zada udarac i tada sam počela da se derem na njega i spomenula policiju. Uglavnom bila sam u prevelikom šoku da zaista pozovem. Želim da vam kažem da svi momci, muškarci koji su bili tu a i na stanici su samo gledali šta se dešava, kao i revizori koji su samo pitali kao “je li vas to napao” (a pri tom su sve vidjeli).

Ovo se desilo na Skenderiji i odmah smo izašle iz tramvaja. Ja sam dobro, nije mi ništa hvala Bogu, ali eto čuvajte se i starijih deda više nego migranata.

I da ako je neka od vas prepoznala oca ili dedu da je ispričao ovu priču da mu se desilo neka ga pozdravi i nek se zahvali Bogu što smo bile u tolikom šoku da ni jedna od nas 3 nije mogla da okrene broj policije”.

 

(Preuzeto sa Pretty Woman Foruma).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here