spot_img
spot_imgspot_img
Srijeda, 28 veljače, 2024

Divan dan na Busovačkoj planini: Besplatno skijanje, večeras i tradicionalna kobasicijada i rakijada

Reporter grad-busovaca.com trenutno je na Busovačkoj planini. Danas, 13.01.2024., obilježava se početak i otvorenje skijaške sezone, a večeras će se održati tradicionalno natjecanje – izbor najbolje rakije i kobasice.

Busovačka planina, jedno od najomiljenijih malih skijališta u Bosni i Hercegovini, danas otvara svoja vrata za novu sezonu skijanja. Ljubitelji zimskih sportova imaju priliku za besplatno skijanje tijekom subote i nedjelje. Skijaši i snowboarderi svih razina iskustva mogu uživati na stazi koja pruža prekrasan zimski krajolik i prijateljsku atmosferu. Dnevno skijanje dostupno je od 10:00 do 16:00, a cijena dnevne karte iznosi 20 KM. Za one koji preferiraju noćno skijanje, ono je dostupno srijedom, petkom i subotom od 18:00 do 21:00 po cijeni od samo 15 KM.

U restoranu “Ski Mići” večeras će se održati “Tradicionalno takmičenje za najbolje domaće dimljene kobasice i domaće rakije od šljive i kruške”. Ovo jedinstveno takmičenje omogućuje domaćim majstorima da pokažu svoje vještine u pripremi dimljenih kobasica i rakija. Broj mjesta je ograničen, pa se savjetuje brzo osiguranje mjesta na ovom gastronomskom događaju.

Stoga, nemojte propustiti ovaj izuzetan vikend na Busovačkoj planini, gdje možete uživati u besplatnom skijanju i biti svjedokom odabira najbolje rakije i kobasice. Vidimo se na stazi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM