David Beckham s pratiteljima podijelio kako uživa u Hrvatskoj…

Umirovljeni nogometaš David Beckham sa suprugom Victorijom i obitelji odmara u Hrvatskoj, a sada je na svojem Instagram profilu pokazao i kojim su se delicijama častili ovih dana. 

Naime, obitelj je već nekoliko dana na Jadranu, a sa svojih skoro 75 milijuna pratitelja David je podijelio što su jeli u jednom  restoranu. Beckham nije mogao sakriti svoje oduševljenje specijalitetima, a pored fotografija još je jednom pokazao da se nalazi u Lijepoj našoj istaknuvši emotikon hrvatske zastave. | Autor : Instagram screenshot

 | Autor : Instagram screenshot

Podsjetimo, Beckhami su odsjeli u resortu Lopud 1483, gdje je njihova kći Harper nedavno proslavila i 11. rođendan. Ovaj resort je nekadašnji franjevački samostan koji je grofica Francesca von Habsburg obnovila  i tu napravila kombinaciju muzeja, elegantnog boutique hotela i duhovnog utočišta 21. stoljeća s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom. U sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt. Najam luksuznog kompleksa za jedan dan stoji 10.000 eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Oni koji zarađuju veću plaću u BiH razmišljaju o odlasku više od drugih

Na pomolu afera s turističkim vaučerima u FBiH, ekonomski analitičar tvrdi da se građane dovodi u zabludu