Dani otvorenih vrata Association Neurofeedback

Udruga Association Neurofeedback od 27.2.  do 5.3. 2023. godine imat će dane otvorenih vrata u Mostaru, Sarajevu, Zenici, Livnu i Banja Luci.

Tim povodom svi zainteresirani imate će mogućnost odraditi potpuno besplatan pregled na najnovijoj neurofeedback opremi pomoću koje se može točno utvrditi je li osoba ima određenih poteškoća na planu kognitivnog funkcioniranja u vidu poteškoća pažnje, koncentracije, fokusa, hiperaktivnosti te eventualnih emocionalnih poteškoća u vidu anksioznosti, tikova, nesanice, depresije i sl. te što je uzrok navedenih poteškoća. Nakon dijagnostike postoji mogućnost uključivanja u terapije koje značajno smanjuju uočene poteškoće.

Neurofeedback terapija je metoda koja nam omogućava poboljšanje rada mozga te se koristi kako kod djece tako i kod odraslih. Najčešći razlog zbog kojih nam djeca dolaze su poteškoće na planu usporenog razvoja govora i poteškoća iz spektra autizma. Terapija je potpuno neinvazina i bezbolna te se u sve više zemalja već uvodi i u zdravstveni sustav, kao što je slučaj u Hrvatskoj.

Za dogovor oko rezervacije termina kontakt br. 063 47 26 47, za više informacija posjetite našu službenu web str. www.neurofeedbackcentar.com ili naš instargram i facebook profil.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Christian Schmidt poništio Zakon o nepokretnoj imovini RS-a

Obilježena 31. obljetnica osnutka 1. satnije HVO-a “Sveti Duh”