spot_img
Utorak, 26 rujna, 2023
spot_img
NaslovnicaBIHDanas započinje obustava prometa na dijelu puta u Središnjoj Bosni

Danas započinje obustava prometa na dijelu puta u Središnjoj Bosni

Zbog izvođenja radova na izgradnji obilaznice Donji Vakuf, promet je obustavljen na raskrsnici magistralnih puteva (M-5 i M-16) u Donjem Vakufu i preusmjeren na privremenu obilaznicu.

Na magistralnom putu Tarčin-Konjic zbog radova na izgradnji kružnog toka u blizini mjesta Bradina, u noćnim satima (od 22 do 06 sati), prometuje se naizmjenično jednom trakom, uz regulaciju semaforima. Tijekom dana na ovoj dionici prometuje se dvosmjerno, bez zastoja.
Na magistralnom putu Jajce-Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom. U noćnim satima (22-06 sati) promet se obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela.

Sporije, zbog radova, prometuje se na dionici autoputa A-1 Zenica jug-Zenica sjever, kao i na magistralnim putevima: Bihać-Bosanski Petrovac (Ripač-Dubovsko), Žitomislići-Počitelj (Ševaš Njive) i Donji Vakuf-Travnik (Komar).

Na novoizgrađenoj dionici autoputa na Koridoru „5c“ Tovira-Kostajnica, do 15.09. izvode se testne vožnje, uz postavljenu prometnu signalizaciju, kojom će se regulirati brzina kretanja. Za vrijeme trajanja probnog perioda korisnici ove dionice autoputa ne plaćaju putarinu.

Na svim dionicama savjetuju opreznu vožnju, prilagođenu uvjetima na putu. Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti