spot_img
spot_img
Subota, 15 lipnja, 2024

Danas posljednji ispraćaj 16-godišnjeg Emraha koji je sebi oduzeo život

Sahrana Emrahu Kulačiću, 16-godišnjem dječaku iz Zenice koji je izvršio suicid bit će klanjana danas na mjesnom mezarju u Klopču, u Zenici.

Podsjetimo, Emrah se, kako smo ranije objavili, ubio iz lovačke puške. Dženaza će se klanjati u 15 sati, poslije ikindije namaza. Ovaj tragični slučaj koji se dogodio prije dva dana potresao je Zenicu, ali i cijelu državu.

Iza Emraha Kulačića ostala je samo sestra. U novembru 2021., ovu porodicu je zadesila također ogromna tragedija. Emrahov otac Mirnes Kulačić ubio je suprugu Halidu, a potom i sebi oduzeo život.

U samo 2 godine nestala je cijela porodica Kulačić iz Zenice. Ova nesretna porodica zabilježila je dva suicida i jednu likvidaciju. Sa ovog svijeta otišao je otac Mirnes, majka Halida i sin Emrah piše Crna-Hronika.

2021. godine Mirnes Kulačić likvidirao je svoju suprugu Halidu u Babinoj Rijeci a potom počinio suicid u mjestu Talami. Mirnes je svojoj nesretnoj supruzi pucao u glavu te ispalio nekoliko hitaca. Motiv ove tužne priče bila je ljubomora.

Mirnes se sa Halidom razveo prije dvije godine. Očigledno nije mogao prihvatiti tu činjenicu, zbog čega je u klasičnoj sačekuši odlučio likvidirati Halidu. Učinio je to kada se Halida vraćala kući s posla, sačekao ju je ispred zgrade, a potom usmrtio na licu mjesta. Kulačić se vozilom udaljio sa mjesta tragedije i to na lokalitet Talama kod Zenice. Kako saznajemo, on je prije nego će oduzeti sebi život poslao poruku 15-godišnjem sinu gdje se nalazi, nagovijestio da ga više neće biti i da ih voli najviše na svijetu.

Njegovo tijelo pronašao je tada 15-godišnji Emrah koji je sebi presudio 2 godine poslije tragedije u kojoj je izgubio i majku i oca.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti