Cro Cop kreće u novu karijeru! Evo čime će se baviti nakon povlačenja iz ringa

0
57
“Sinoć sam održao seminar u Vicenzi. Bilo je odlično i brzo je prošlo iako smo radili puna tri sata! Seminari su definitivno jedna od stvari preko kojih ću ostati aktivan u borilačkom sportu”, poručio je nedavno Mirko.

Mirko Cro Cop Filipović (44) prije nešto više od mjesec dana morao je objaviti da završava veliku borilačku karijeru. Na jednom je treningu doživio moždani udar i nakon liječničkih pregleda otkrivene su promjene u jednom djelu mozga.

– Nikad više neću ući u ring jer ne smijem primiti niti blaži udarac – poručio je tada Mirko. No, Mirko će i dalje ostati vezan uz borilački sport i ring jer je to njegov život. Nedavno je tako otkrio da će se ubuduće baviti održavanjem seminara.

“Sinoć sam održao seminar u Vicenzi. Bilo je odlično i brzo je prošlo iako smo radili puna tri sata! Seminari su definitivno jedna od stvari preko kojih ću ostati aktivan u borilačkom sportu”, poručio je Mirko prije nekoliko dana.

A da Mirko se ozbiljno misli posvetiti održavanju seminara, potvrdio je to novom objavom na Facebooku. Naime, ostavio je mail adresu “crocopseminar@gmail.com” na koju ga mogu kontaktirati svi zainteresirani za seminare i tu objavu zaključao na vrh Facebook stranice, prenosi Večernji.hr.