spot_img
spot_img
Utorak, 21 svibnja, 2024

Čović u Bugojnu – projekti i prioriteti moraju biti prepoznati s viših razina vlasti

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović sastao se jučer sa vodstvom HDZ-a BiH u Bugojnu.

Prilikom susreta razgovarano je o lokalnim projektima koji su značajni za općinu Bugojno, trenutnim infrastrukturnim problemima te je zatražena pomoć u riješavanju istih. O aktualnoj političkoj situaciji ove općine, govorili su Igor Vrljić, predsjednik stranačke organizacije, ali i Miroslav Zelić predsjedatelj Općinskog vijeća Bugojno.

Istaknuta je dobra suradnja s dužnosnicima viših razina, kao i potpora pri određenim projektima, uz naglasak i izraženu nadu kako će ona biti prisutna i ubuduće. Činimo sve kako bi popravili položaj bugojanskih Hrvata, istaknuto je.

Predsjednik Čović jasno je kazao kako potpora neće izostati i znat će se uz dobru suradnju i zajedništvo prepoznati prioriteti Bugojna, koji su i danas ovim sastankom vrlo jasno iskazani. Problemi s kojima se suočavate ovdje u Bugojnu moraju se naglasiti, te ćemo dati maksimalnu potporu za njihovo rješavanje, kao i svih drugih otvorenih pitanja, kazao je predsjednik Čović.

Posjet Bugojnu okončan je posjetom župi sv. Ante Padovanskog, gdje je nazočno izaslanstvo o stanju i prilikama u župnoj zajednici upoznao župnik fra Ivan Pilić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti