spot_img

Čestitamo: Učiteljica Emilija Relota iz OŠ “Busovača” stekla zvanje NTC samostalni predavač

“Danas je u Travniku upriličena svečana dodjela certifikata polaznicama NTC sustava učenja. Tijekom školske 2023./2024. godine, učiteljice su pohađale obuku za primjenu NTC metodologije u realizaciji nastave u osnovnim školama te stekli zvanje NTC samostalni predavač.

Autor NTC programa dr. Ranko Rajović i dr. Vuk Rajović, nazočili su svečanoj dodjeli te iskazali zadovoljstvo postignutim uspjehom u ovoj školskoj godini, ali isto tako i nadu da će u narednom periodu, NTC metodologija obuhvatiti i veći broj nastavnog osoblja.

Svečanu dodjelu uveličao je i ministar obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta KSB, gospodin Bojan Domić, koji je, zajedno s predstavnicima Ministarstva, podržao cijeli projekt i ukazao na važnost novih metodologija učenja u našim školama.

I Osnovna škola “Busovača” imala je svoju predstavnicu, učiteljicu Emiliju Relota. Ona je uspješno završila program obuke te je u pratnji ravnatelja Slavena Katave, preuzela svoj certifikat. Čestitamo našoj učiteljici!” stoji u priopćenju OŠ “Busovača”.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti