Čestitamo: Milica i Niko Smoljo sa Kupresa proslavili dijamantni pir!

Neka im je sretno i dalje u životu, puno zdravlja, ljubavi i međusobnog poštivanja. Iskrene čestitke našem Buljanu i Milici!

DIJAMANTNI PIR – MILICA I NIKO SMOLJO

Milica i Niko Smoljo proslavili su 60 godina braka, odnosno dijamantni pir u subotu, 11.veljače u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije na Suhom polju.

Naime, ovaj bračni par vjenčao je se prije 60 godina i dva dana u istoimenoj župi, a kumovi su im bili Željko i Doma Ćosić. Milica (rođena Ivić) imala je tada 16 godina, a Niko koji je brojnim Kuprešacima poznat pod nadimkom Buljan, imao je 24 godine. Njihovo potomstvo trenutno broji četvero djece, šesnaest unučadi i jedanaest praunučadi.

Misno slavlje povodom ovog velikog i rijetkog jubileja predvodio je fra Kazimir Dolić, koji je istaknuo da sada više traju slavlja nego brakovi.

“Vi ste svjedoci da ste se ne samo zakleli na vjernost i ljubav jedno prema drugom, nego ste ostali vjerni svojim obećanjima i tako pokazali da je to ipak moguće. Bez iskrenog poštivanja, tolerancije, međusobnog razumijevanja i prihvaćanja nema zajedničkog života. Također, uvjeren sam da ste bili svjesni da se brak ne gradi na prolaznim osjećajima, nego na čvrstoj i iskrenoj ljubavi koja se temelji na Božjoj ljubavi.”, kazao je fra Kazimir.

Recept za uspješan brak, slažu se supružnici je upravo ljubav, vjernost, razumijevanje, poštovanje, kako međusobno tako i prema Bogu. Proslavu su obilježili u krugu obitelji i prijatelja uz glazbu i veselje. Milici i Niki želimo dug život, dobro zdravlje i blagoslovljenu starost.

Autor: Matea Romić, Kupres – Zlosela

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bingo preuzeo još jedno sarajevsko poduzeće čiji je kapital 14 milijuna KM

Lidl stiže u još jedan bh. grad