spot_img
spot_img
Nedjelja, 16 lipnja, 2024

Busovljak Mateo Vujica sudionik Dinamovog kampa u BiH

Predstavljamo sudionike kampa:

  • Ime i prezime: Mateo Vujica
  • Godište: 2015
  • Mjesto: Busovača, BiH 🇧🇦
  • Klub: N.K. Busovača

“Dobrodošao na Dinamov kamp, Mateo! Radujemo se učenju novih znanja i vještina, kao i prelijepom druženju i stvaranju lijepih uspomena.”


U organizaciji Škole fudbala Tempo Ilijaš, od četvrtka 18. srpnja 2024. godine do nedjelje 21. srpnja 2024. godine, održat će se treći po redu oficijalni kamp GNK Dinamo Zagreb u BiH.

Na kampu je planirano sudjelovanje djevojčica i dječaka rođenih između 2010. i 2016. godine.

Plan i program kampa realizirat će najbolji treneri iz nogometne škole Dinamo Zagreb uz asistenciju domaćih trenera. Kamp će obuhvatiti niz aktivnosti, uključujući testiranja, treninge, predavanja i kontrolne utakmice.

Testiranje situaciono-motoričkih sposobnosti i sastava tijela provodit će se uz najsavremeniju opremu koja se koristi na Institutu za sport Univerziteta u Sarajevu.

Svaki sudionik kampa dobit će oficijalnu opremu (dres, šorc, štucne i torbu), pristup fotografijama i videozapisima s kampa, rezultate testiranja i diplomu kampa.

Na prethodna dva kampa, priliku za boravak u Dinamovoj školi u Zagrebu imalo je ukupno 22 sudionika. Tako će i ove godine najbolji nogometaši iz svake generacije, odabrani od strane trenera Dinama, dobiti priliku biti gosti 7 dana u Dinamovoj školi u Zagrebu.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti