spot_img
Četvrtak, 7 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

Mila Čavara

Busovka sudila dva finala i jedno polufinale na europskim prvenstvima!

Međunarodna košarkaška sutkinja Mila Čavara ove godine, odnosno ovo ljeto, sudila je dva europska finala i jedno polufinale. Riječ je o košarkaškim prvenstvima za mlade koja su se igrala u San Marinu, Grčkoj i Crnoj Gori.

Naša Mila Čavara, nadaleko poznato ime u svijetu košarke i sporta uopće, nekadašnja je igračica, a danas poznata FIBA sutkinja. Svoje košarkaške korake započela je u Busovači 90-ih godina. Počela je suditi 2005. u ligi KS Herceg Bosne, a godinu dana kasnije i u Prvoj ligi BiH. Od 2005. pa do danas imala je jako velik skok i napredak u sudačkoj košarkaškoj karijeri. Posljednjih godina redovito “dijeli pravdu” na međunarodnim košarkaškim utakmicama i prvenstvima.

U San Marinu je sudila susret Europskog prvenstva U18C za muškarce između reprezentacije Monaka i Albanije. U grčkom gradu Heraklionu sudila je susret Europskog prvenstva U18A za žene između reprezentacija Španjolske i Litvanije te u Crnoj Gori, u glavnom gradu Podgorici, susret između Turske i Izraela na Europskom prvenstvu U16B za žene.

Za svaku pohvalu! Mila, čestitamo ti na svemu te želimo svakako lijep razvoj karijere i mnogo uspjeha u budućnosti!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM