spot_img
spot_img
Utorak, 28 svibnja, 2024

Svi na tribine: Busovački derbi otvara novu sezonu Kantonalne nogometne lige KSB

Uzbudljivi nogometni trenuci vraćaju se u Busovaču jer se bliži otvaranje nove sezone Kantonalne nogometne lige SBK/KSB Grupa “A”. Prvo kolo donosi jedan od najiščekivanijih derbija. NK “Busovača” ugostit će svoje sumještane iz ekipe FK “Kaćuni” iz Busovače.

Utakmica će se održati u nedjelju, 17. rujna 2023. godine, na gradskom stadionu u Busovači, s početkom u 16:30 sati. Ovaj derbi obećava uzbuđenje i napetu atmosferu na terenu.

Iz Nogometnog kluba “Busovača” stiže poziv svim navijačima i simpatizerima kluba da dođu u što većem broju i podrže svoje nogometaše na otvaranju nove sezone Kantonalne lige. Očekuje se da će stadion biti ispunjen strastvenim navijačima koji će bodriti svoj tim i stvarati nezaboravnu atmosferu.

Nakon priprema tijekom ljetnih mjeseci, igrači su spremni za izazov pred njima :-). Busovački derbi predstavlja priliku za obe ekipe da započnu sezonu s pobjedom i postave ton za ono što dolazi.

Očekujemo dinamičnu i uzbudljivu utakmicu na terenu, dok će navijači biti ključna podrška svojim ekipama. Nogometna “groznica” vraća se u Busovaču, a prvo kolo Kantonalne lige SBK/KSB Grupa “A” obećava nezaboravnu akciju na terenu. Vidimo se na stadionu!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti