spot_img
spot_img
Petak, 19 travnja, 2024

Bogat košarkaški vikend u Busovači

Ovog vikenda, ljubitelji košarke u Busovači imat će priliku uživati u bogatom košarkaškom programu zahvaljujući Košarkaškom klubu “Busovača”, čije će sve selekcije igrati prvenstvene utakmice na domaćem parketu.

Već u petak, 23. veljače, s početkom u 18:15 sati, kadeti i predkadeti KK “Busovača” izlaze na parket u očekivanim neizvjesnim susretima protiv svojih vršnjaka iz KK “Rama”. Posebno se ističe susret kadeta, gdje je u prvom dijelu sezone Rama uspjela odnijeti pobjedu u zadnjim trenucima utakmice, što dodatno podiže napetost pred ovaj revanš.

Subota je rezervirana za mlađe kadetkinje Busovače, koje su do sada neporažene, dokazujući svoju dominaciju na terenu. Njihove protivnice dolaze iz Tomislavgrada, a Busovača je već jednom pokazala svoju snagu pobijedivši tu ekipu na gostovanju. Osim prvenstvene, održat će se i prijateljska utakmica među istim ekipama u kadetskoj selekciji, pružajući igračicama dodatnu priliku za dokazivanje i usavršavanje svojih vještina.

Sve u svemu, košarkaški vikend u Busovači obećava uzbudljive trenutke za sve ljubitelje košarke, od najmlađih do onih starijih, pružajući im priliku da podrže svoje favorite i uživaju u sportu koji ne prestaje oduševljavati.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM