Beyonce u novom spotu nosi nakit Kiseljačanke

0
153
Napokon je objavljen spot za pjesmu “Spirit”, naslovnu pjesmu nastavka filma “Lion King” koju je otpjevala Beyonce, a na projektu joj se pridružila i kći Blue Ivy Carter.

Nakon svečane premijere filma “The Lion King: The Gift”, pjevačica Beyonce objavila je spot za singl “Spirit”, naslovnu pjesmu filma koja će se naći na soundtracku filma. Video je premijerno prikazan u specijalu na ABC-u “The Lion King: Can You Feel The Love Tonight with Robin Roberts”.

– Cijeli soundtrack je ljubavno pismo Africi i željela sam da pronađemo najbolje talente iz Afrike, a ne samo neke zvukove tipične za taj kontinent – izjavila je Beyonce (37) koja je uz plesače, glavna zvijezda spota u kojem se preodjenula čak devet puta, a uz nju se pojavljuje i njezina najstarija kći Blue Ivy.

Njene odjevne kombinacije su nam nadasve zanimljive s obzirom da ih nadopunjuje nakit bh.brenda Werkstatt.

Werkstatt studio osnovale su Ajla Šarić i Lejla Nuhić koja je iz Kiseljaka.

Diplomirane grafičarke i umjetnice koje su pronašle ljepotu u recikliranju cinkovih tanjura, koji se koriste kao bitan dio grafičkog procesa, Lejla i Ajla proizvode svoje grafike u nosive umjetničke dijelove.

BEYONCÉ u spotu za pjesmu SPIRIT, na temu Disney filma Kralj lavova, nosi Werkstatt nakit 🦁Hvala @boriskargotic i @…

Posted by Werkstatt on Srijeda, 17. July 2019.

Kako bi grafički oblikovali narukvice, naušnice i prstenje, kontrastiraju i kombiniraju svoje crteže u jednostavnim oblicima kao i slučajnim elementima kao što su linije, razdoblja ili čak mrlja.

Ajla i Lejla diplomirali su na Odsjeku za likovnu umjetnost Sveučilišta u Sarajevu, gdje ih je vodio jedan od najistaknutijih grafičara u Istočnoj Europi, Dževad Hozo.

Njihove grafike i nakit izloženi su u galerijama u Bosni, Hrvatskoj, Crnoj Gori i SAD-u.

Međutim, ovo nije prvi put da Beyonce bira nakit ovog bh.brenda.
Nedavno je i njena kćerka Blue Ivy na gala večeri Wearable Art gala, zabavi dobrotvornog karaktera nosila naušnice Werkstatt.

Pronaći ih možete na Facebook stranici–> https://bit.ly/2XRI4K0

artinfo.ba