Audicija za prijem novih članova u Gradsko kazalište mladih Vitez

Udruga mladih „Enter“ i Gradsko kazalište mladih Vitez organiziraju audiciju za prijem novih članova u jednu od najbrojnijih i najuspješnijih kazališnih skupina u BiH.

Članovi GKM Vitez posjetit će i osnovne škole s područja općine Vitez kako bi prezentirali svoj rad te animirali mlade da se priključe njihovoj kazališnoj obitelji koja sada broji oko 100 članova.

„Na ovaj način želimo se dodatno približiti našim, prije svih mladim, potencijalnim članovima, ali i ljubiteljima kazališne umjetnosti. Nastojali smo kroz naša iskustva, ali i stečena znanja približiti im kako naše, tako i kazalište uopće. Pozivamo mlade Viteza, ali i susjednih općina da se priključe našoj kazališnoj obitelji i otkriju čari glume, te budu dio nekih od preko 50 godišnjih gostovanja koje naše kazalište zabilježi tijekom godine”, kazao je je u izjavi za medije Ivan Sajević, voditelj GKM Vitez.

Iza GKM Vitez brojni su uspjesi, velik broj osvojenih nagrada i priznanja, a posebno su ponosni na činjenicu da u ovom trenutku na studiju glume imaju svoja tri člana.

“Audiciju nismo organizirali dvije godine, zbog prevelikog broja članova i odlaska nekoliko voditelja grupa na fakultete, ali zbog velikog interesa mladih koji nam se svakodnevno javljaju, odlučili smo ove godine izvršiti prijem novih članova. Vjerujemo kako ćemo uz nove metodologije rada uspjeti uskladiti sve obveze, u produkciji predstava, ali i nastupa”, kazao je Sajević.

Audicija za prijem novih članova u GKM Vitez bit će održana u subotu, 24. listopada, u kazališnoj dvorani Vitez, s početkom u 12 sati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ana Marija Jurišić Miss Earth Hrvatske

Ana Marija Jurišić iz Kiseljaka nova Miss Earth Hrvatske

Prevencija raka dojke - prim. dr. Harun Drljević

U Novom Travniku održana tribina “Prevencija raka dojke”