spot_img
spot_img
Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

AMK Busovača poziva na čaroliju leda: “Bajka na ledu” od 21. do 25. 12.

Auto-moto klub Busovača najavljuje jedinstvenu manifestaciju pod nazivom “Bajka na ledu”, koja će oživjeti sportsko igralište između osnovne i srednje škole od 21. do 25. prosinca.

Ova čarobna manifestacija poziva sve zaljubljenike u zimsku čaroliju, mlade i one koji se osjećaju mladima u srcu, da se pridruže i uživaju u posebnom ugođaju. Događaj je otvoren za sve posjetitelje, a organizatori iz AMK Busovača ističu dobrodošlicu svima.

“Svi ste dobrodošli! Povedite svoju djecu, razveselite ih i stvarajte lijepe uspomene zajedno s nama. Zaboravite na trenutak na sve brige i prepustite se čarima blagdanskog duha. 😊 Od 21. do 25. prosinca, posjetite ‘Bajku na ledu’ svaki dan od 16:00 do 22:00 sata. Osim uživanja u ledenim čarolijama, pripremili smo i brojna iznenađenja koja će dodatno obogatiti vaše blagdane”, poručuju iz AMK Busovača.

“Bajka na ledu” predstavlja priliku da zajednica uživa u zimskim radostima, stvara lijepe obiteljske trenutke i zajedno proslavi blagdane. Očekuje se da će posjetitelji biti počašćeni jedinstvenim doživljajem i veseljem koje nosi ova čarobna manifestacija.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti