spot_img
spot_img
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

ABF centar Busovača organizira besplatno predavanje o govornim teškoćama

ABF centar Busovača s ponosom najavljuje predavanje pod nazivom “Razvoj govora i njegove poteškoće”. Ovo informativno predavanje će se održati u srijedu, 7. lipnja 2023. s početkom u 18:00 sati.

Predavač na ovom događaju bit će magistrica logopedije Marija Vrdoljak, mlada stručnjakinja sa značajnim iskustvom u području razvoja govora kod djece. Predavanje će se fokusirati na važnost pravilnog razvoja govora u ranom djetinjstvu te na poteškoće s kojima se djeca mogu suočiti u tom procesu. Marija Vrdoljak će posjetiteljima pružiti korisne savjete i informacije o tome kako prepoznati moguće poteškoće u razvoju govora te kako pružiti podršku djeci u njihovom jezičnom razvoju.

Ovo predavanje je besplatno za sve zainteresirane i održat će se u prostorijama ABF centra Busovača. Centar je odabrao ovu temu s ciljem educiranja roditelja i pružanja podrške u njihovom važnom zadatku u poticanju i razvoju govora kod djece.

“Razvoj govora je ključan aspekt djetinjstva, te je važno da roditelji budu svjesni mogućih poteškoća s kojima se djeca mogu susresti. Predavanje Marije Vrdoljak pružit će im vrijedne informacije i savjete kako se nositi s tim izazovima. Pozivamo sve zainteresirane roditelje da nam se pridruže na ovom događaju”, ističu iz ABF centra Busovača.

Ovo predavanje predstavlja izvrsnu priliku za sve posjetitelje da steknu novo znanje i razmijene iskustva. Ulaz je slobodan, a sudionici će moći postavljati pitanja i dobiti odgovore od stručnjaka.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti