Četvrtak, 1 prosinca, 2022

88-godišnji Tuzlak skočio 21 put padobranom u pet dana

Pročitajte i ovo

U nebeskim visinama najstariji aktivni padobranac snalazi se kao riba u vodi! Ima 88 godina, dolazi iz Tuzle, a nedavno je u pet dana padobranom skočio čak 21 put!

Skok iz padobrana. I tako već 1.487 puta! Da za ekstremne sportove očito nema dobne granice, dokazuje i Ibrahim – 88 mu je godina tek, a formu održava ni više ni manje nego padobranstvom.

“Za padobranstvo mene veže jedna izuzetno velika ljubav, to se ne može opisati koja je to ljubav. Mnogi se čude da u mojim godinama, u 88. ja skačem, senzacija”, kazao je Ibrahim Kalesić.

Prvi je put skočio prije više od 70 godina, najstariji je padobranac u Europi koji aktivno skače i na tome ne misli stati.

“Volio bih još bar, moja želja da jedno deset godina, da uđem u Guinessovu knjigu rekorda”, objašnjava za Dnevnik Nove TV.

A kada znamo da obvezno vježba petnaest minuta na dan i pazi na prehranu, nema sumnje da će u tom naumu i uspjeti. Iskustvu unatoč, i dalje ne odstupa od zadanih pravila.

“Prije skoka razmišljam je li moj padobran pravilno spakiran, pregledam sve što mi treba za skok i ja bez problema idem u avion i skačem” zaključio je.

I tako se svaki put iznova, bez straha i sumnje jednostavno otisne u visine.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Ivana Knoll ne mari za katarska pravila

Najzgodnija navijačica na Svjetskom prvenstvu u Kataru odlučila je promijeniti pravila odijevanja pa se tako u jednodijelnom kupaćem kostimu...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo