Četvrtak, 1 prosinca, 2022

Župnik ‘mutio’ sa vjernicama, slao im golišave slike i zavodio ih

Pročitajte i ovo

Slučaj je izbio na vidjelo kada je Sikirevčanin javno objavio kakve je poruke svećenik razmjenjivao s njegovom suprugom

U Sikirevcima se posljednjih nekoliko dana naveliko govori o lokalnom župniku koji je navodno uhvaćen u aferi s udanom mještankom. Mještanin Ivan Lepan prijavio je svećenika Stjepana Šumanovca iz sela četrdesetak kilometara istočno od Slavonskog Broda biskupu i nadbiskupiji jer je slao poruke njegovoj supruzi. Svećenik je navodno seksualno uznemiravao i druge župljanke, flertovao i razmjenjivao s njima seksualne poruke.

Slučaj je izbio na vidjelo kada je Lepan javno na svom Facebook profilu objelodanio kakve je poruke Šumanovac razmjenjivao s njegovom suprugom. Kaže da njegova supruga nije spavala sa župnikom, ali da joj je on slao golišave fotografije i pozivao je da navečer dođe kod njega. Pisao joj je da on nju doživljava kao muškarac, a ne kao svećenik.

Očito su župljani ipak napokon shvatili, tko im je, i kakav im je župnik, ako ga župnikom možemo nazvati. Te mu poslali jasnu poruku da ODLAZI.

Prema našim još neprovjerenim informacijama, župnik Stjepan Šumanovac razriješen je dužnosti župnika u Sikirevcima, te župljani očekuju novoga.

Prema do sada viđenom i svjedočenom to je i najbolje za župljane. Ipak se na kraju pokazalo koliko je župljanin Ivan Lepan bio u pravu, koji je smogao hrabrosti prvi javno prokazati župnika.

Brodska Stvarnost kao medij pokrenula je priču u cilju otkrivanja istine i zaštite župljana od “napasnog” župnika, nikako nam nije bio cilj javno linčovanje župnika, kako su nas i optuživali pojedini čitatelji.

Raditi ovakve stvari, a župnik ste u župi, nakon toga stati na oltar i prenositi božju riječ, pričati o moralu kojeg nema, pričati o skladu u obitelji, a koje usput razara zaista je gnjusno. I zato takvog župnika više župnikom zvati ne možemo, nego samo kao i Sikirevčani poručiti odlazi smeće.

Ostaje nam po ovom slučaju još samo provjeriti točnost informacije da je župnik Stjepan Šumanovac razriješen dužnosti župnika u župi Sikirevci, što ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Ivana Knoll ne mari za katarska pravila

Najzgodnija navijačica na Svjetskom prvenstvu u Kataru odlučila je promijeniti pravila odijevanja pa se tako u jednodijelnom kupaćem kostimu...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo