Utorak, 5 srpnja, 2022

Žuljević i Kadrić na sjednici Odbora za zdravstvo Zastupničkog doma Parlamenta FBiH

Pročitajte i ovo

Tomislav Žuljević, predsjednik i Muhamed Kadrić, dopredsjednik Udruge dijaliziranih i transplantiranih bolesnika Federacije BiH, na poziv Odbora za zdravstvo Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH, u Sarajevu su nazočili sastanku, na čijem je dnevnom redu bio i prijedlog zakona o izmjenama i dopunama zakona o transplantaciji organa i tkiva u svrhu liječenja.

„Nakon našeg iscrpnog izlaganja i objašnjenja što ovaj zakon znači i koje sve benefite donosi i nakon naših odgovora na mnoga postavljena pitanja od strane Odbora za zdravstvo, te nakon prijedloga predstavnice Federalnog ministarstva zdravstva, dr. Marine Bere, koja se vrlo pozitivno izjasnila o predloženom zakonu i jasno dala do znanja da ovo Ministarstvo potpuno stoji i podržava ovaj prijedlog izmjene i dopune zakona, Odbor za zdravstvo je, bez ikakvih predrasuda i nedoumica, jednoglasno usvojio naš prijedlog“, kazao nam je Tomislav Žuljević, predsjednik Udruge dijaliziranih i transplantiranih bolesnika Federacije BiH.

Dodaje kako su zbog svega toga iznimno sretni i zadovoljni i sve više uvjereni da će napokon ovaj zakon ući u parlamentarnu proceduru i konačno biti usvojen.

Žuljević zahvaljuje Odboru u ime svih dijaliziranih bolesnika, ali i drugih koji čekaju transplantaciju. U Odboru za zdravstvo, koji je usvojio prijedlog Udruge dijaliziranih i transplantiranih bolesnika Federacije BiH su: dr. Tarik Arapčić, predsjednik Odbora, dr. Belma Pojskić, dr. Mujo Hodžić, dr. Bahrudin Hadžiefendić, dr. Alma Kratina, dr. Ibrahim Šišić i predstavnica FMZ dr. Marina Bera.

Radio Vitez

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

U Busovači završeno snimanje filma “Amanet”: Komedija o tradiciji, ljudima na selu i prijateljstvu

Sa 60. scenom koju je danas udario načelnik Asim Mekić, u mjestu Jelinak kod Busovače, završeno je snimanje filma...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo