Subota, 2 srpnja, 2022

Životna priča dječaka iz Središnje Bosne: Nema ni majku ni oca, brata ni sestru, treba mu pomoć

Pročitajte i ovo

Muamer ima samo 14 godina, a nema ni oca ni majku. Nema ni dedu ni nanu. Ni brata ni sestru. Potpuno sam bez ikakvog oslonca, a životna borba tek ga čeka!, objavilo je na svojoj Facebook stranici Udruženje Pomozi.ba.

Pozivom na broj 17042 kojim donirate 2 KM pomognete ovom dječaku čija nam je životna priča slomila srce, navedeno je iz Udruženja.

TUGA, BOL, STRAH

– Muamer Jusufspahić je prije samo nekoliko dana sa svojim vršnjacima uživao na ekskurziji, proslavljao kraj osnovne škole i razmišljao o tome kako bi volio upisati srednju saobraćajnu školu. Nije ni slutio da će mu se život naglo promijeniti preko noći i da će mu zadati udarac od kojeg se bilo tko teško može oporaviti, a pogotovo dječak njegovih godina.

Oca, koji je poginuo kada je imao samo jednu godinu nije ni upamtio. S majkom je vrlo skromno živio u trošnoj kući u selu Zanesovići kod Bugojna. Nisu imali nikakvih primanja, a majka Emina dok se na sve moguće načine borila da sinu osigura normalno djetinjstvo, istovremeno se borila i s bolešću. Na kraju je tu bitku izgubila. Sada kada ni nje nema, Muamer boravi u kući kod tetke i ujaka, koji također žive jako teško, bez ikakvih stalnih primanja, ali će biti njegovi staratelji dok ne napuni 18 godina.

Ne možemo ni zamisliti koliko je njegovo srce već dosad osjetilo tuge, boli, straha i kako će dječak skupiti snage da nastavi sa životom dok mu se duša trga od boli. U njegovu kožu nitko ne može, ali mu možemo barem malo olakšati trenutnu životnu situaciju.

KAKO POMOĆI

Nekolicina dobrih ljudi i organizacija već je pokrenula akciju da se Muameru osigura stipendija za školovanje, a Udruženje Pomozi.ba će nastojati da dječaku riješi stambeno pitanje i kupi stan u gradu koji će za razliku od sela u kojem je odrastao, biti u blizini škole.

Dječaku možete pomoći putem Udruženja Pomozi.ba.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

ŽUPNE OBAVIJESTI 14. Kroz godinu – 03. 07. 2022.

1. Danas je 14. nedjelja kroz godinu. Mlada je nedjelja. Mise su redovito. 2. U utorak je pobožnost sv. Anti....
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo