ZDRAVSTVENO STANJE STABILNO: Gudelj se oporavlja, počeo s fizikalnim terapijama

“Njegovo stanje je stabilno, on je komunikativan, trenutno su uključene fizikalne vježbe. Oporavak teče svojim tijekom”, kazala je Dedajić.

Zdravstveno stanje bh. gospodarstvenika iz Viteza Pere Gudelja značajno se poboljšalo, a on se još uvijek nalazi na Odjelu neurokirurgije Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.

Prema riječima šefice Službe za odnose s javnošću KCUS-a Azre Dedajić, Gudelj je u fazi kada s medicinskim timom radi na fizikalnim terapijama.

“Njegovo stanje je stabilno, on je komunikativan, trenutno su uključene fizikalne vježbe. Oporavak teče svojim tijekom”, kazala je Dedajić, javlja Anadolija.

Gudelj je 10. kolovoza pronađen pored lokalnog puta u mjestu Krčevina kod Viteza s prostrelnom ranom glave. Nakon ukazane prve medicinske pomoći u Novoj Bili, prebačen je na daljnje liječenje u Sarajevo gdje je operiran.

Smješten na Intenzivno odjeljenje Klinike za neurokirurgiju KCUS-a, Gudelj je bio životno ugrožen dok se njegovo stanje nije stabiliziralo posljednjih dana, piše Dnevnik.ba.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Policija

Otkrivena osoba osumnjičena za krađu u trgovini “Best”

Gradska knjižnica Busovača

Međunarodni dan pismenosti obilježen u Gradskoj knjižnici Busovača