Prošli tjedan okončani su radovi na rekonstrukciji kolnika u Željezničkoj ulici u Busovači.

Asfaltirano je nešto manje od 300 metara puta, izgrađen nogostup i oborinski kanal s desne strane (iz smjera JKP prema EP), a uskoro će biti postavljeni i novi šahtovi te obojena ograda mosta. Ukupna vrijednost projekta je oko 65.000,00 KM, a sredstva je osigurala JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar te Općina Busovača.

U izjavi za naš portal, rukovoditelj poslovnice Elektro Busovača Bogdan Šantić kazao je kako je ovo jedan u nizu projekata koje (su)financira Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar, budući da je u skorije vrijeme planirana realizacija još nekoliko značajnih projekata za područje općine Busovača.

“Početkom prošle godine na inicijativu Predsjednika FBiH Marinka Čavare u Busovači je održan sastanak s generalnim direktorom Elektroprivrede Marinkom Giljom, a na kojem je dogovorena rekonstrukcija kolnika od ulaza u JKP Komunalac d.o.o. Busovača do naše poslovnice. Radovi su prošli tjedan okončani i raduje nas što će naši korisnici sada mnogo lakše i po mnogo ljepšem kolniku dolaziti do poslovnice Elektro Busovača”, kazao je Šantić.

Već ranije na ovoj dionici puta (naselju) postavljena je javna rasvjeta i urađena kanalizacija, a s novim kolnikom okončano je prometno i komunalno uređenje ovog dijela općine.

Ova investicija će zasigurno obradovati sve korisnike ove ulice.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.