Srijeda, 16 lipnja, 2021

Završena sjednica Zastupničkog doma Parlamenta FBiH

Pročitajte i ovo

BUSOVAČA: Besplatna sterilizacija vlasničkih pasa i pasa lutalica

Služba za civilnu zaštitu obavještava javnost da će se u narednom periodu vršiti besplatna sterilizacija vlasničkih pasa i pasa...

Mladež HDZ BiH Busovača: Hodočasnici, dobrodošli!

Rijeka hodočasnika sutra i prekosutra će stići u Busovaču na proslavu  sv. Ante Padovanskog, nebeskog zaštitnika župe Busovača. Tim...

Večeras 2. kolo lige kviza općeg znanja u Beer Baru

Večeras od 19h u Beer baru Busovača održava se drugo kolo lige kviza općeg znanja. Nove kvizaške avanture i...
Bajram Šerif Mubarek Olsun žele vam:
Većinu glasova zastupnika nisu dobili ni izvještaji o pretprošlogodišnjem radu dva elektroprivredna poduzeća u Federaciji BiH. Od neophodnih 50, ovi izvještaji su dobili po 41 glas.

Izvještaji o poslovanju Javnog poduzeća Aerodrom Sarajevo d.o.o. za 2016., 2017. i 2018. godinu odobreni su većinom glasova danas na online sjednici Zastupničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine.

Za razliku od izvještaja, nije odobren prijedlog zastupnika Irfana Čengića da Federalna vlada za narednu proračunsku godinu FBiH planira da dio novca koji Aerodrom d.o.o. Sarajevo inače uplaćuje u federalni budžet po osnovu taksi i drugih naknada ostane u poduzeću, budući da ono trpi posljedice zbog umanjenog prometa putnika uzrokovanog pandemijom koronavirusa.

Većinu glasova zastupnika nisu dobili ni izvještaji o pretprošlogodišnjem radu dva elektroprivredna poduzeća u Federaciji BiH. Od neophodnih 50, ovi izvještaji su dobili po 41 glas.

Zastupnici su na ovoj sjednici upoznati s više izvještaja o zaduženju Federacije BiH po osnovi emisije obveznica u ovoj godini, potom s Izvještajem Federalnog ministarstva financija o realizaciji Zaključaka V. Broj 1276/2018 (Instrukcije javnim poduzećima da izvrše uplatu sredstava iz akumulirane dobiti u proračun Federacije BiH), kao i s Izvještajem o zaduženju Federacije BiH po osnovi emisije trezorskih zapisa na dan 11.12.2018. i na dan 19.05.2020. godine.

Ova sjednica Zastupničkog doma je završena, a narednu je predsjedavajući Mirsad Zaimović najavio za 30. rujan.

- Advertisement -

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

- Marketing -

Posljednje objavljeno

Više od 33 milijuna eura za oporavak i podršku tvrtkama pogođenim ekonomskim utjecajem krize COVID – 19

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara potpisao je, u ime Federacije BiH, Projektni sporazum između Međunarodne banke za obnovu i...
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo