Zašto je 50 tisuća ljudi za jednu noć pogledalo video o kiropraktičaru koji besplatno uštimava kosti na buvljaku u Vitezu?

0
589
Na buvljaku u Vitezu jučer je “ordinirao” Arnas Murselović iz Gornjega Vakufa/Uskoplja. Sve se odigralo slučajno.

Arnas je došao da proda motorne pile koje je dobio u neku transakciju. Svirao je harmoniku kako bi privukao pozornost posjetitelja viteškog buvljaka. Primijetio sam da puno bolje pjeva nego svira. Pitao sam čime se još bavi osim sviranjem i trgovinom motornim pilama.

Rekao je da uštimava Atlas i druge pršljenove te da se 15 godina bavi kiropraktikom. Pokušao sam nagovoriti jednog mladog Roma iz Visokog da bude “pacijent” Arnasu što se kasnije ispostavilo da je ustvari i bio jer je imao problema s kičmom, nije se mogao sagnuti, odnosno saviti nadolje jer ga boljela kralježnica.

Mislio sam da Arnas ima nekakvu stolicu da dečko sjedne. Međutim on je postavio harmoniku da mladić sjedne na nju. Kada je završena seansa u sjedećem položaju Arnas uzima iz kombija deku i polaže je na beton.Kada su posjetitelji buvljaka vidjeli kako kiropraktičar prebira kosti i zglobove od pacijenta iz Visokog nastala je prava gužva. Mnogi koji su imali neke probleme željeli su se podvrgnuti Arnasovim rukama.

Jučer je sve bilo besplatno a za sirotinju je uvijek besplatno, tvrdi Arnas. Nije ih bilo sram ni kamere ni zato što leže na betonu ili sjede na harmonici. Priča kao iz filmova. Više pogledajte na video uratku na YouTube kanalu.

Tekst i fotka: Srećko Stipović/Flash.ba

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.